extra akb button

pastorpraat

Op 5 juli hebben we voor het eerst weer een viering in de kerk in Zuidlaren. In de afgelopen weken zijn de asbest-werkzaamheden uitgevoerd, is de nieuwe kachel gemonteerd en in de zalen nieuwe vloerbedekking gelegd.

or de kerk is een Gebruikersplan opgesteld, dat is goedgekeurd door het Parochiebestuur. Belangrijk onderdeel is de aanmeldingsprocedure voor de kerkgangers. Hiervoor hanteert de locatie dezelfde procedure als in Assen, met alleen aanpassingen van het mailadres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het telefoonnummer: 050-4092913.

De regels in het kort
• Parochianen moeten zich van tevoren aanmelden om in een viering aanwezig te kunnen zijn. Per huishouden/samenlevingsvorm/gezin zijn per viering twee (2) plaatsen te reserveren. De aanmelding kan per:
     o telefoon (050-4092913) op dinsdagavond van 19:00-20:00 uur;
• Op dinsdagavond worden alle aanmeldingen (telefoon en e-mail) verwerkt en de aanvragen al dan niet bevestigd. Bij de bevestiging worden de mensen erop geattendeerd om in het kader van onderlinge solidariteit niet wekelijks een plaats aan te vragen om mede parochianen de kans te geven om ook een viering te bezoeken.
• Degenen die deelnemen aan publieke vieringen doen dit op eigen risico.
• Twee plaatswijzers zullen per viering zorgen voor een ordelijk verloop van de viering met inachtneming van alle regels en maatregelen.
• Echtparen en gezinsleden hoeven geen 1,5 m afstand te houden.
• Alleen voorafgaand aan de viering is er gelegenheid een kaars aan te steken bij Maria.