KVV 200De KVV is in september weer van start gegaan met een nieuw seizoen. Tijdens de jaarvergadering hebben we met elkaar geconstateerd dat er in een paar maanden veel kan gebeuren.

Een aantal leden is ziek geworden en moest worden geopereerd, anderen raakten geblesseerd door een ongelukje en één van onze trouwe leden Ineke van Nimwegen is onverwacht overleden.
Op zulke momenten van ziekte en verdriet kom je tot de ontdekking wat een hechte fijne groep de katholieke vrouwenvereniging is en wat een steun we aan elkaar hebben.

Maar het leven gaat door …...... Dat geldt ook voor onze vereniging en hun leden. Als bestuur hebben wij geprobeerd weer een gevarieerd en interessant programma te maken. Aan de reacties van de dames te merken is dat volgens ons wel weer gelukt.
Maar niet alleen het programma is van belang voor het slagen van een fijne KVV-avond, maar juist de verbondenheid met elkaar maakt dat we elkaar graag ontmoeten en het ook gezellig hebben.

Reizen en andere activiteiten
Naast onze vaste avonden – elke 2e donderdag van de maand – helpen er ook dames mee met verschillende activiteiten die binnen de parochie worden georganiseerd. Bijvoorbeeld knieperties bakken voor het evenement "Kerken in Kaarslicht”. De verkoop wordt ook door de leden zelf ter hand genomen.
kvv op reisOok gaan we een aantal keren per jaar op pad. In november gaat de reis naar 's Hertogenbosch, naar de Margriet Winterfair en ook in het voorjaar staat er weer een 'Dagje Uit' gepland.

In de maand december hebben we samen een kerstviering en -maaltijd in het parochiehuis en  de slotavond van het seizoen is extra feestelijk.

Groot feest
Onze vereniging bestaat op dit moment uit 57 leden. Een aantal dames kan  i.v.m. de hoge leeftijd of slechte gezondheid helaas niet meer aanwezig zijn op de vaste avonden. Zij willen echter wel lid blijven en we houden hen van het wel en wee van de groep op de hoogte en natuurlijk vergeten wij hen niet. Zo af en toe sturen we een kaartje en aan het eind van het seizoen brengen we een bloemetje. Dat wordt bijzonder gewaardeerd.

Over twee jaar, in 2020, bestaat de Katholieke Vrouwenvereniging in onze parochie 100 jaar!
U zult begrijpen dat wij dat gaan vieren met een geweldig feest!

Namens het bestuur van de Katholieke Vrouwenvereniging,
Truus Konijn