­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

voedselbank 200Op 10 en 11 november en op 8 en 9 december staan in de hal van de kerk in Assen weer lege kratten, die gevuld kunnen worden voor de Voedselbank. En daarnaast staat een collectebus voor uw financiële ondersteuning. Voor en na de vieringen kan iedereen zijn aandeel daarin plaatsen.

De Voedselbank beleeft zware tijden. Steeds meer mensen hebben problemen met de aflossing van hun schulden. Zelfs na een schuldsanering krijgen ze hun leven niet meer op de rails. En verder stagneert de aanvoer van producten door allerlei omstandigheden. Daarom is onze steun meer dan ooit nodig.

Het boodschappenbriefje van de Voedselbank heeft de volgende onderdelen. Het advies ziet er als volgt uit: geen alcoholische dranken of tabak. Geen snoep of koekjes. Wel willen zij graag de volgende artikelen: koffie, thee, suiker, pasta, rijst, pastasaus, pastamix, groente in blik(pot), vlees in blik, worst, aardappelpuree, bruine bonen, kapucijners, soep, pannenkoekenmeel, olie, stroop, jam, pindakaas, houdbare melk en wasmiddelen.

Bij voorbaat dank.

Ton Kuis

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­