­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

KVV Texel frontOp 9 mei was het vroeg opstaan voor de leden van de Katholieke Vrouwen Vereniging. Want al om kwart voor acht vertrok de bus van het kerkterrein.

KVV Texel 1Bijna zestig vrouwen, leden van de KVV Assen, van de KVG Zuidlaren en vriendinnen, gingen op reis voor het jaarlijkse uitje. Het Waddeneiland Texel was het doel. De koffie werd gedronken in het nieuwe Waddencentrum op de Afsluitdijk. Je kunt daar ook een mooie expositie bekijken, maar wij hadden daar helaas geen tijd voor. We moesten de boot van half twaalf halen en dat lukte ook.

KVV Texel 2Eenmaal op Texel gingen we eerst naar strandpaviljoen Paal 17. Daar kregen we een consumptie naar keuze en was er gelegenheid om even het strand op te gaan. Heerlijk de wind door je haren in het zonnetje. Daarna ging de trip naar het hoofddorp Den Burg. Even wat winkeltjes bekijken en op een terras uitrusten. Tegen alle weersverwachtingen in scheen de hele dag de zon. En daar genoot ieder van.

Met de boot van vijf uur vertrokken we weer van het eiland. Het doel was  Heerenveen waar een heerlijk en uitgebreid chinees buffet op ons wachtte. Moe maar voldaan klommen we weer in de bus voor het laatste stuk richting Assen. Tegen half elf waren we weer terug op het kerkplein.

We kijken terug op een lange, maar gezellige dag.

 

En de foto's staan hier...

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­