omzien naar elkaarOp zondag 8 september a.s. wordt binnen onze parochie de jaarlijkse ziekenzondag gehouden. Als gemeenschap van gelovigen willen we deze dag extra aandacht geven aan de zieken in ons midden.

Op deze ziekenzondag brengen de leden van de werkgroep “Omzien naar Elkaar' een boeketje naar onze zieken thuis of in het ziekenhuis en naar hen die in een verzorgings- of verpleeghuis verblijven.
Dit is maar één activiteit van de werkgroep 'Omzien naar Elkaar'. Het hele jaar door brengen vrijwilligers bezoekjes bij verjaardagen en ziekte van oudere medeparochianen. Het is ook fijn wanneer je dan een aardigheidje of een bloemetje mee kan nemen. Om dit werk mogelijk te maken wordt na de vieringen op 7 en 8 september een deurcollecte gehouden voor deze werkgroep.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de kerk te komen en wilt u ons werk steunen, dan kunt u een bijdrage overmaken op NL 89 INGB 0000758704 t.n.v. Werkgroep Omzien naar Elkaar, R.K. Parochie Assen.

Aandacht besteden door de zieken te steunen met een bezoekje en vriendschap te tonen behoort tot onze taak als kerkgemeenschap.

Werkgroep Omzien naar Elkaar,
Truus Konijn