Het activiteitenprogramma is klaar. We zetten als werkgroep Parochie Ondersteuning onze plannen voor 2020 even voor u op een rijtje. Noteert u alvast de data van de activiteiten, dan hoeft u er geen één te missen.

In aanloop naar de diverse activiteiten, die op de agenda staan, komen wij natuurlijk nog met vervolginformatie.
UIteraard vindt u alle info in de Tau, maar ook op onze website: www.franciscus-parochie.nl.

Het programma
zondag 1 maart: ca. 12.00 uur. Wandeltocht in het kader van de Vastenactie.
zondag 15 maart: 14.00 uur. Kerkcafé in de middag* -op weg naar de Goede Week, de Matthäus Passion-.
dinsdag 5 mei: 14.00 uur. Kerkcafé in de middag -programma in het kader van 75 jaar Bevrijding-.
woensdag 13mei: 20.00 uur.  Locatieavond in combinatie met het Kerkcafé.
zondag 5 juli: ca. 11.00 uur. 'Bijna vakantie', uitgebreid koffiedrinken na de viering.
zondag 6 september: ca. 12.00 uur: Parochiële fietsdag, route-informatie volgt.
zondag 4 october: Franciscusdag voor de hele parochie. Organisatie locatie Roden.
donderdag 8 october: Jaarlijkse Bedevaart*; programma volgt
vrijdag 30 october: 19.00 uur. Kerken in Kaarslicht*
Bij de met een * aangegeven activiteiten zijn parochianen uit Zuidlaren en Roden ook van harte welkom.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact