­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

pastorpraat

coronavirus

KVV 200Het bestuur van de Katholieke Vrouwenvereniging Assen heeft haar leden onlangs een nieuwsbrief gezonden. Op die manier wil men toch min of meer onderling contact houden. De tekst van deze nieuwsbrief leest u hier.

Donderdag 14 mei 2020

kvv nieuwsbriefLieve dames, 
Daar zijn we met een berichtje vanuit het bestuur. Helaas kunnen wij wat betreft de activiteiten van de KVV ook voor het komend seizoen nog niets vertellen. Het is nog steeds afwachten. Wat gaat er gebeuren nu alle beperkingen weer wat losser worden gelaten?  Net als iedereen: geen idee!

Toch willen we als bestuur proberen onderling een beetje contact te houden met elkaar. De praktijk laat zien en horen dat de belangstelling om elkaar te bellen een beetje wegzakt. Dat begrijpen we. We hebben niet zo veel te vertellen misschien en we mogen weer een beetje naar buiten, de winkels zijn open. Dus het wordt voor een aantal van ons weer wat makkelijker.

Ook zijn er nog veel mensen die alleen thuis zitten, niet zo mobiel zijn en die het heel gezellig vinden wanneer er tijdens het drinken van een kopje koffie of thee een telefoontje binnen komt. Vergeet elkaar dus niet …..

Slotavond
Overeenkomstig de richtlijnen van het RIVM is het jammer genoeg niet mogelijk om nog een ‘slotavond of ‘-middag’ te organiseren. Als groep kunnen wij niet bij elkaar komen. Dat geldt in ieder geval ook nog voor de maand juni, want tot en met eind juni mag de groep niet groter zijn dan 30 personen.
Alle hoop is nu gevestigd op de maand juli. Misschien kunnen we dan alsnog op één of andere manier het seizoen afsluiten. Dat zou mooi zijn.

Endulen Hospitaal
Van Frans Senff ontvingen we een laatste up-date uit Afrika. Zijn brief staat ook op de parochie-website. Het hospitaal verkeert, zoals jullie daar kunnen lezen, in financiële problemen. Misschien kunnen we een klein beetje helpen?
Als KVV hebben wij nog het potje waar op dit moment € 180,- in zit. Als bestuur stellen wij voor om dit bedrag aan te vullen met een bedrag van € 70,-  tot € 250,- Dat bedrag zouden we anders kwijt zijn geweest voor de slotavond die dus niet door kan gaan. We hopen dat iedereen hiermee akkoord is. Anders hoor we het graag even. De bedoeling is het geld de volgende week over te maken.

Magazine 100 jaar KVV
Dan willen we jullie nog even herinneren aan onze vraag mee te werken aan het tot stand komen van een feestelijk magazine voor ons 100-jarig bestaan. We hebben jullie een aantal vragen gestuurd met het verzoek daar op te reageren en op zoek te gaan naar foto’s, digitaal of als afdruk. Tot nu toe hebben we slechts drie reacties ontvangen.
Kom op dames, onze verwachtingen zijn hoog gespannen. Wij als bestuur horen graag veel ervaringen. We ontvangen jullie reactie graag voor vrijdag 29 mei a.s.

Meer nieuws hebben wij op dit moment helaas niet te melden. De volgende nieuwsbrief staat gepland begin juni. Misschien hebben we dan wat meer duidelijkheid en kunnen we voorzichtig vooruit kijken.

Voor de komende weken, doe voorzichtig, kijk goed uit en zorg goed voor jezelf.

Behoefte aan een praatje? Pak de telefoon en bel! Wie??? ….. dat maakt niet uit. 

En blijf gezond!!

Hartelijke groet,
Alexandra, Anneke, Anny, Joke en Truus.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­