­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

In 2019 zullen wij kinderen de mogelijkheid bieden om hun Eerste Heilige Communie te doen. Het is de bedoeling dat dit zal plaatsvinden op zondag 26 mei.

Van een aantal kinderen dat qua leeftijd in aanmerking komt hebben wij persoonsgegevens: deze ouders krijgen van ons bericht. Maar de ervaring leert dat er bijna altijd nog kinderen zijn die om een of andere reden niet in onze administratie staan. Daarom is onze vraag: mocht u uw kind willen aanmelden, dan graag zo spoedig mogelijk bij de hieronder aangegeven contactpersonen.

De kinderen zullen een catechesetraject gaan volgen, voorafgegaan door een ouderavond waarvoor alle betrokken ouders worden uitgenodigd.

U kunt uw kind aanmelden bij Grietje de Jong, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bij Caroline Botman, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (3 x een n!).  
Ook voor vragen kunt bij hen terecht. Uiteraard kan dat ook bij pastor Erich, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en tel. 050 5014595.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Triniteit | Actueel

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11
9301 GP Roden
Tel. 050-5014595
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­