­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda

We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van de vastentijd. Dat klinkt nog best ver weg, maar dit jaar begint de 40-dagen tijd op Aswoensdag 6 maart en duurt tot Paaszondag 21 april. We hebben tijdens deze periode weer een aantal inspirerend momenten voor u georganiseerd.

Ondersteuning en aandacht voor het waterproject staat daarbij centraal. Begrip over dit project vinden we onmisbaar en een steuntje in de rug oh zo nodig!! We willen onze activiteiten dan ook van harte aanbevelen, omdat we allemaal weten dat water onmisbaar is.
Hier volgt het overzicht van de activiteiten, zodat u alvast een plekje in uw agenda kunt reserveren.

23 en 24 februari
Vanaf deze zondag  kunt u  de vastenkalendertjes weer kopen om 40 dagen te lezen over het vastenproject “Water verandert alles” en we laten u kennis maken met de hongerdoek “Mens, waar ben je?”. Ook geven  we geven een indruk van symbolisch en liturgisch bloemschikken en kunt u gebeden, meditaties, afbeeldingen en overwegingen bij onder andere bijbelteksten vinden.

23 en 24 maart
We houden we een extra collecte voor het Vastenproject en de estafettekaars van onze drie locaties zal dan in Roden zijn. Ook zullen we na de viering tijdens de koffie/thee wat uitgebreider ingaan op het project, in beeld en geluid.

31 maart
U kunt na de viering bij de koffie weer genieten van zelfgebakken cake, taart en hartige taart. Maar u kunt ze natuurlijk ook mee nemen naar huis.

13 en 14 april
We houden nogmaals een extra collecte voor het Vastenproject. Ook zal de traditionele violenverkoop plaats vinden na de vieringen.

En verder...
Tijdens de vieringen in de Vastenperiode zult u om en om iets horen over de hongerdoek “Mens, waar ben je?” en over het Vastenproject “Water verandert alles”.  
Ook vragen wij graag uw speciale aandacht voor de symbolische en liturgische bloemschikking, die iedere week te vinden is op de counter in de koffiekamer, met natuurlijk begeleidende uitleg en overdenking.

We zijn heel blij dat wij als VOM-groep gesteund worden door heel veel mede-parochianen uit verschillende actieve werkgroepen. Een mooie vorm van samen sterk!!

Wij wensen allen een inspirerende 40-dagen tijd toe.

VOM-groep Roden

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11
9301 GP Roden
Tel. 050-5014595
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­