pastorpraat

In de nacht van 19 mei is de voormalig vice-voorzitter van het parochiebestuur der Triniteit,
Jan Christiaan Jozef Rodenburg,
op de leeftijd van 73 jaar overleden.

Jan was de laatste jaren ziek: hij leed aan ALS. Hij sprak een tijd geleden al de wens uit dat hij in zijn slaap zou mogen overlijden. Die wens is uitgekomen.

Jan Rodenburg heeft veel voor de geloofsgemeenschap der Triniteit betekend als bestuurder, maar ook voor het samenwerkingsverband van de drie oude parochies.
Hij begeleidde samen met anderen de soepele overgang naar de gefuseerde parochie. We zijn hem daar erg dankbaar voor. De geloofsgemeenschap der Triniteit en haar kerk gingen hem zeer aan het hart. Hij was een aimabel mens en probeerde altijd te zoeken naar verbondenheid en bezieling.

De uitvaart vindt plaats zaterdag 23 mei om 13.30 uur in de Triniteitskerk. Besloten uiteraard, gezien de situatie.
Zeer velen waren normaal gesproken naar zijn afscheidsviering gekomen. Om hen de gelegenheid te geven om mee te beleven hoe wij afscheid hebben genomen, wordt er een opname van de viering gemaakt.

Vanaf begin volgende week is deze opname te bekijken via de website van de parochie: www.franciscus-parochie.nl

Wij wensen zijn vrouw Henny, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte.

Jan Rodenburg zal zeer gemist worden.

Moge hij rusten in vrede.

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11