­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

kerstwandelingDit jaar organiseren we vanuit de diverse kerken in samenwerking met Lentis en de Zuidlaarder ondernemers een kerstwandeling. Een wandeling waarin het kerstverhaal wordt uitgebeeld en verteld.

Onderweg wijzen diverse Bijbelse taferelen en het engelenkoor jou de weg naar de stal. Ook is er ruimte om samen te zingen. De wandeling vindt plaats op zondag 23 december en de start is tussen 17.00 uur en 18.00 uur vanaf de grote Brink in Zuidlaren.

De tocht gaat via de Zuiderstraat en Schoolstraat richting het zwembad en vervolgt zijn weg op het terrein van Lentis. Na een wandeling van ongeveer 4 km komt u terug bij de Brink.
De Lentis-bewoners zijn druk doende om de wegbewijzering te maken en dragen zorg voor een kudde houten schapen.

Ook jij kunt meedoen
We zoeken kinderen voor het kinderkoor om de engelenzang ten gehore te brengen. Ben je 7 jaar of ouder? Dan kun je meedoen.
We oefenen op zaterdagmiddag 15 december en op zondagmiddag 23 december. Opgeven kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij vinden het fijn als ook jij komt.

Ook zijn we op zoek naar spelers om samen het kerstverhaal te vertellen. Voor tekst en kleding wordt gezorgd. Daarnaast zoeken we ook vrijwilligers voor de hand- en spandiensten. Zonder hulp kunnen we niets. Help jij mee? Opgeven kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot slot willen we natuurlijk graag dat veel mensen meewandelen op zondag 23 december. Zie ook: https://kerstwandelingzuidlaren.nl/

Van harte welkom, wij kijken uit naar u en jou.

Namens de organisatie: Flip van der Zijl

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info

Maria ten Hemel Opgenomen | Contact

Hondsrugstraat 24a
9471 GE Zuidlaren
Tel. 050-4092913
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­