logo oecumeneElk jaar vieren we in januari de week van gebed voor de eenheid van alle christenen. Net als het in het afgelopen jaar zal dat ook dit jaar weer een oecumenische viering zijn in de Laarkerk. Deze viering vindt plaats op zondag 20 januari.

Alle andere kerken, dus ook die van ons, zullen op die zondag hun deur gesloten houden.
U bent allen van harte uitgenodigd om naar deze oecumenische viering te komen. De viering heeft als thema: ‘recht voor ogen’, en zal gaan over recht en onrecht. De voorgangers zijn: dominee de Boer en dominee van Slooten.

Dus: 20 januari om 10.00 uur, oecumenische viering, samen met vele anderen, in de Laarkerk, Stationsweg 159 in Zuidlaren.

Gelegenheidszangers/zangeressen gevraagd
Voor bovenstaande viering zijn ook mensen, die graag een keer willen zingen, uitgenodigd om mee te zingen in het koor dat voor deze viering wordt samengesteld.
Dus als u graag zingt, en mee wilt doen, kom dan naar de repetities op 7 en 14 januari 2018 in de Zijbeuk (gebouw aan de Domineeskamp in Zuidlaren, behorende bij de Hervormde Kerk). Deze repetities zijn van 19.30 tot 21.30 uur.

pastor Truda de Boer

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel