kip op eiWij, de werkgroep Parochieondersteuning, denken al weer volop na over het organiseren van weer een aantal leuke, mooie, sportieve en gezellige activiteiten voor alle parochianen. Het echter nog te vroeg om u nu al ons volledige programma voor te kunnen schotelen.

maria moedig moederOp zondag 3 februari, daags na Maria Lichtmis, is er om 15.00 uur een oecumenische kerkdienst over Maria in onze parochiekerk. Ds. Peter van de Peppel en Tom van der Wee zijn de voorgangers.

Een tijdje geleden belde een parochiaan de Caritas-telefoon (06-29 43 54 69): “Ik heb een zak met mooie kleding en schoenen. Die zijn te goed om aan de straat te zetten. Misschien kunnen vluchtelingen er nog iets mee. Ik geef het ook liever aan de kerk dan het in een kledingbak te gooien”.

voedselbank 200Volgens onze regering gaan we er allemaal op vooruit in het komende jaar. Maar diverse kosten van het levensonderhoud stijgen angstwekkend. Het is nog maar de vraag of we in onze portemonnee meer geld ter beschikking krijgen.

Bij het uitgaan van de weekendvieringen van 9 en 10 februari wordt er gecollecteerd voor het Open Huis aan de Brink in Assen. Dit ‘Open Huis’ is een interkerkelijk initiatief en wil door de week heen een open thuis zijn voor mensen die zomaar wat behoefte hebben aan contact en gezelligheid.

kindervieringDe werkgroep gezinsvieringen nodigt alle kinderen en hun families, vriendjes en vriendinnetjes uit voor de eerste gezinsviering van het nieuwe jaar op zondag 10 februari.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact