Pinksterviering frontZo moet het ook ongeveer in Jerusalem zijn geweest, ruim 2000 jaar geleden. Deze keer is onze kerk in Assen plaats van handeling. Het is Pinksteren 2019. Rond het altaar staat een veelkleurige rij van kerkgangers.

De werkgroep gezinsvieringen nodigt alle kinderen en hun families, vriendjes en vriendinnetjes uit voor de laatste gezinsviering van dit schooljaar.

Wegens de zomervakantie is het parochiehuis gesloten van vrijdag 12 juli t/m zondag 25 augustus.
De beheerder, Ine Bruggink

motorzegening frontHet heeft niet uitbundig in de plaatselijke kranten gestaan, maar het is wel degelijk gebeurd: dominee Bert Altena, de stadspredikant van Assen, en ondergetekende, hebben voorafgaande aan de TT NightRide van 2018 honderden motoren gezegend op het terrein achter De Bonte Wever.

open huis 200Voor het goede werk van Het Open Huis in Assen is veel geld nodig. Het stelt ons in staat kwetsbare mensen te helpen en te ondersteunen. Het Open Huis leeft in feite van giften, collectes, donaties en subsidies. Daarom hebben we op onze website ook een speciale pagina voor het doen van giften en donaties (www.openhuisassen.nl/doneren).

kerkennachtOp vrijdag 21 juni zetten ook in Assen talrijke kerken hun deuren open tijdens de manifestatie Kerkennacht. Onder het thema ‘Is dit ook kerk?’ verwelkomen zij tussen 19.30 en 22.30 uur hun gasten met een afwisselend programma.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact