vieringen

banner Parochie

vastenbuttonsZaterdag 4 april publiceerden we het laatste bericht van Truus en Petra rond de Vastenwandeling. Daarmee zijn onze vastenactiviteiten tot een einde gekomen.

Het parochiebestuur heeft in overleg met de locatieraden besloten om tot eind april geen publieke vieringen te houden. De overheid heeft de corona-maatregelen verlengd; bovendien zien we het aantal besmettingen weer toenemen.

Nu we sinds enkele weken livestreamvieringen aanbieden, leek het ons een leuk idee om een kleine video te maken over hoe deze vieringen tot stand komen. Deze korte video is hier te bekijken.

koerkamp laudate siDe uitslag van de onlangs gehouden Tweede Kamerverkiezing vormt nu de basis voor het samenstellen van een nieuw kabinet met een nieuw regeringsprogramma. De politieke partijen hebben met hun partijprogramma’s hun visie verwoord op hoe ze de samenleving willen inrichten en laten functioneren. Met deelname aan de regering wordt geprobeerd om deze visie en de bijbehorende beleidsmaatregelen te realiseren.

Bedevaart SantiagoHet is in 2021 opnieuw een Heilig Jaar in Santiago de Compostella. Tijdens de voorgaande Heilige Jaren legden vele pelgrims de route naar Santiago af. In het laatste Heilig Jaar van 2010 en 2016 arriveerden 275.000 pelgrims in Santiago.

logo parochie trans 200In de laatste vergadering van het parochiebestuur zijn weer veel zaken besproken. We geven een opsomming.