heiligenbeeldenmarktIn de voormalige RK-kerk in Veenhuizen wordt in het laatste weekeinde van november een heiligenbeeldenmarkt gehouden.

Naast de beelden worden ook veel andere religieuze voorwerpen getoond en aangeboden. Bij het aanbod horen wijwatervaatjes, knikengelen, medailles, bidprentjes, kruisbeelden, een antieke hostiemaker, Franciscusbeeldjes, bidstoelen, oude kerstgroepen en nog veel meer.

Het thema van dit jaar is: Mooie Mariabeelden.

Data: Zaterdag 24 november van 11 - 17 uur en zondag 25 november van 11 - 15 uur.
Plaats: In de voormalige RK-kerk, Kerklaan 6, 9341 AV Veenhuizen.
De entree is 2,50 euro. Maar u kunt dan een gratis kopje koffie of thee gaan gebruiken in het vlakbij gelegen Verenigingsgebouw.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

H. Franciscus | Werkvelden