Graag gaan wij vier avonden in gesprek over de geloofsbelijdenis zoals we die zo vaak in de kerk uitspreken. Maar wat wordt  daar dan eigenlijk gezegd en wat betekent dat? Geloof ik daar (nog) in?  Wat betekent dat voor mij en wat betekent het voor anderen?

De benedictijner monnik David Steindl-Rast schreef er een boek over: hij wil de oude woorden nieuw leven inblazen. Het boek heeft als titel: “Dieper dan woorden”.  U kunt het aanschaffen, maar dat is niet nodig om deze avonden te kunnen volgen. Wij zorgen ervoor dat er materiaal is voor iedereen.

De avonden worden gehouden op:
Woensdag 14 november om 20.00 uur in de parochiezaal Roden (p. Erich)
Maandag 7 januari om 20.00 uur in de parochiezaal Zuidlaren  (p. Tolboom)
Woensdag 13 februari om 20.00 uur in het parochiehuis Assen  (p. Erich)
Woensdag 13 maart om 20.00 uur in de parochiezaal Roden  (p. Erich)

U kunt zich aanmelden op de inschrijfformulieren achter in de kerken.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

H. Franciscus | Werkvelden