­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

kerstvieringen

Na de geslaagde samenwerking vorig jaar tijdens een concert in de Grote Kerk in Steenwijk hebben het Byzantijnskoor Drenthe en de Side Table Singers de handen opnieuw in elkaar geslagen. Ditmaal voor een kerstconcert in de kerk Maria ten Hemelopneming in Assen.

Het Byzantijnskoor Drenthe, gespecialiseerd in de Oosters-Orthodoxe zangtraditie en de Side Table Singers, met een zeer gevarieerd repertoire, vullen elkaar aan en geven elkaar de ruimte in een programma dat in het teken zal staan van de naderende kerstdagen. Behalve dat beide koren afzonderlijk hun sterke kanten ten gehore brengen, is natuurlijk ook een gezamenlijk optreden te verwachten.

Duoconcert BKD2018Het Byzantijnskoor Drenthe ontstond in 2003 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een kwalitatief bovengemiddeld koor op het terrein van Byzantijnse gezangen en Kozakken- en Slavische volksliederen.
Meer dan 30 mannen zingen 4-stemmig en uitsluitend a capella onder directie van Julia Zaytseva.

Duoconcert STS2018De Side Table Singers, een gemengd kamerkoor onder leiding van Johan Rodenhuis bestaat nu bijna 20 jaar en heeft een breed repertoire opgebouwd, variërend van licht klassiek tot evergreens.
Het koor weet hun publiek te boeien met hun enthousiasme en meerstemmige zangkunst.

Veel meer wetenswaardigheden over beide koren en hun respectievelijke dirigenten is te lezen op hun eigen websites www.byzantijnskoor-drenthe.nl en www.sidetablesingers.nl

Het concert vindt plaats op 9 december 2018 om 15.00 uur in de RK kerk Maria ten Hemelopneming, Dr. Nassaulaan 3B, 9401 HJ Assen.
Entree incl. 1 consumptie: €12,-   Voorverkoop €10,-
kaartreservering via www.byzantijnskoor-drenthe.nl/contact

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

H. Franciscus | Werkvelden

H. Franciscus | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­