Zoals sommigen wellicht al hebben opgemerkt hebben we een vernieuwde agenda op de website van Franciscus Parochie. Sinds enige weken is deze online beschikbaar (kijk rechtsboven op home-pagina).

Al sinds 2017 komt een kleine werkgroep bestaande uit Lenny ten Horn (Zuidlaren), Marion Marissen (Assen) en Paul Spoormans (Roden) samen met pastor Erich bij elkaar om te praten over hoe er meer parochianen (en vooral randkerkelijken en niet-parochianen) bij het geloof en de kerk betrokken kunnen worden. In november 2018 bezochten zij de vergadering van het parochiebestuur en een van de acties die daaruit voortkwam was het verbeteren van de agenda op onze website zodat het voor iedereen duidelijker zou zijn wat er zoal te doen is in de parochie. Samen met vakkundige en enthousiaste inbreng van de webmaster heeft dit geresulteerd in de vernieuwde agenda.

Het succes van een agenda staat en valt met de discipline van het tijdig opsturen van de benodigde data naar de webmaster (Jan Wessels) die het dan zal plaatsen op de agenda. Hiervoor is een formulier te downloaden vanaf de Agenda-pagina van de website. Elke werkgroep is zelf verantwoordelijk voor tijdig aanleveren van juiste data aan de webmaster!

Dank aan eenieder die bijgedragen heeft tot deze mooie verbetering.

Joep Coppes, vice voorzitter parochiebestuur

H. Franciscus | Werkvelden