­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

Het Jongerenplatform van het Bisdom Groningen Leeuwarden organiseert de komende maanden weer diverse leuke en inspirerende activiteiten.Benieuwd? We geven een overzicht; maak jouw keuze...

Taizéreis 11-18 augustus
(georganiseerd door de Claraparochie, Drachten en omgeving)
Samen reizen we een week naar Taizé. Jongeren van elders kunnen mee. Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Datum: 11-18 augustus 2019.

Startactiviteit 15 september
Op 15 september organiseert het Jongeren Platform (JP) weer een leuke activiteit om het schooljaar mee te beginnen. We ontmoeten elkaar dit keer in Assen. Wat kun je verwachten? Eucharistie – ontmoeting – sport/spel – samen eten. Dus: reserveer de datum vast!

Martinusdag 9 november 
Voor alle vormelingen wordt er een leuke actieve dag georganiseerd door het Jongeren Platform (JP) in samenwerking met het jongeren van elders. Een mooie kans om elkaar te ontmoeten.

Jongerenweekend 29 november t.m. 1 december
In november wordt er weer een tof jongerenweekend georganiseerd door het Jongeren Platform (JP). Hier kunnen alle jongeren van 15-30 jaar aan deelnemen die het leuk vinden om anderen te leren kennen en verdiepende activiteiten te doen.

Vormselweekend 31 januari t/m 2 februari
Nadat alle vormelingen elkaar beter hebben leren kennen op de Martinusdag, kunnen ze elkaar weer zien tijdens het vormselweekend in Appelscha. Nu gaan we samen ontdekken waarom we willen geloven, gevormd worden en daardoor bij de kerk horen. Het leuke is… je hoort het eens van een andere jongere!

Meer informatie over alle activiteiten volgt.
Raadpleeg de jongerenpagina: www.bisdomgl.nl/jongeren. Ook voor andere activiteiten in het bisdom en het land!

Submit to FacebookSubmit to Twitter

H. Franciscus | Werkvelden

H. Franciscus | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­