afscheid tolboom

afscheid tolboomZoals eerder aangekondigd bieden wij hierbij de mogelijkheid om u aan te melden voor het bijwonen van één van de afscheidsvieringen en/of recepties van pastoor Tolboom. Voor een afscheidsviering kunt u zich per locatie aanmelden via onderstaande mailadressen en telefoonnummers.

Viering Zuidlaren, zondag  9 augustus
aanvang: 9.30 uur
-  telefonisch aanmelden is mogelijk op dinsdag 4 augustus tussen 19.00-20.00 uur – tel. 050-4092913

Vieringen Assen, zaterdag 15 en zondag 16 augustus
In verband met de te verwachte belangstelling en het beperkt aantal beschikbare plaatsen bestaat de mogelijkheid om niet alleen op zondag 16 augustus, maar ook op zaterdag 15 augustus de afscheidsviering van pastoor Tolboom bij te wonen.
De zaterdagavondviering begint om 19.00 uur en de zondagviering om 10.00 uur.
Op zaterdagavond is er geen mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen van pastoor Tolboom.
Daarvoor bent u van harte welkom op één van de recepties op zondag 16 augustus.

U kunt uw keuze voor het bijwonen van één van de vieringen doorgeven via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefonisch aanmelden kan ook: op donderdagen 30 juli en 6 augustus tussen 19.00-20.00 uur, tel. 0592-313029

Afscheidsreceptie
Op zondag 16 augustus bent u van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje afscheid te nemen van pastoor Tolboom. Hierbij zijn alle parochianen welkom.
1e gedeelte van de receptie aansluitend aan de viering: van 11.30 – 13.00 uur
2e gedeelte: van 14.00-15.30 uur.

Aanmelden voor de receptie is verplicht
Via de mail of telefonisch kunt u doorgeven naar welke receptie u van plan bent te komen. Ook wanneer u geen viering bezoekt maar wel gebruik maakt van de gelegenheid pastoor Tolboom gedag te zeggen dient u zich daarvoor aan te melden.
Gebruik voor aanmelding voor de receptie dit speciale mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op donderdagen 30 juli en 6 augustus tussen 19.00-20.00 uur, 0592-313029

Deadline: 6 augustus a.s.

I.v.m. maatregelen rond de corona pandemie kan receptie alleen plaatsvinden in de tuin van het parochiehuis. Als de weersverwachting slecht is, bestaat de mogelijkheid dat we deze recepties moeten afblazen. Mensen die gereserveerd hebben worden hiervan op de hoogte gebracht en dit zal tevens op de website geplaatst worden. In dat geval zal er wel persoonlijk afscheid kunnen plaatsvinden na de viering.

Viering Roden, zondag 23 augustus
aanvang: 10.30 uur
- telefonisch aanmelden is mogelijk op woensdag 19 augustus tussen 19.00-20.00 uur, tel.nr. 050-5014891

Cadeau TIP!
In plaats van afscheidscadeaus stelt pastoor Tolboom een donatie voor het kindertehuis Gniezno in Polen zeer op prijs. U kunt uw donatie overmaken op rekening NL 51 INGB 0004172430 t.n.v. RK Parochie H.Franciscus van Assisi onder vermelding: afscheidscadeau Pastoor Tolboom.