vastenactie 200Al weer heel wat jaren wordt onze Vastenkalender samengesteld door leden van de VOM-groep Roden. Voor veel parochianen inmiddels een traditie tijdens de 40-dagentijd.

vastenkalenderDagelijks wordt u meegenomen naar het Vastenthema -werken aan je toekomst- of wordt verdiepende tekst gegeven over de hongerdoek - Mens waar ben je?- ook kunt u gebeden, meditaties, afbeeldingen en overwegingen bij onder andere Bijbelteksten vinden.

Vóór en na de vieringen van 16, 23 en 26 februari zijn de Vastenkalenders in de kerk verkrijgbaar. Zowel in Roden, Zuidlaren als in Assen en ze kosten € 5,- per stuk. De netto-opbrengst komt uiteraard ten goede aan de Vastenactie.

Wij hopen dat het ook voor u een mooie weg richting Pasen mag zijn.

H. Franciscus | Werkvelden