Parochiële activiteiten in de komende weken

Parochiële activiteiten in de komende weken

Bekijk de nieuwsbrief online
 
balk boven
 
   Nieuwsbrief 33  |  24 september 2023  
  logo parochie Franciscus

RK Parochie
H. Franciscus van Assisi


Assen - Zuidlaren - Roden

 
 
 

 

Franciscusdag op 1 oktober

 
 

Op zondag 1 oktober vieren we onze jaarlijkse Franciscusdag in Assen. Na de viering om 10:00 uur (let op deze tijd!!) is er een mooi programma samengesteld met koffie, een broodmaaltijd, de Lijkwade van Turijn en een bezoek aan de Koptische kerk.
Lees verder voor details

 


Informatieavonden Gebouwenbeleid op 2,4 en 5 oktober


Op maandag 2 oktober (Zuidlaren), woensdag 4 oktober (Roden) en donderdag 5 oktober (Assen) zullen voor onze parochie informatieavonden over het Gebouwenbeleidsplan worden georganiseerd. Deze avonden zullen gaan over de toekomst van onze gebouwen en de moeilijke keuzes waar we voor staan.
Lees verder voor details

 


Parochiële bedevaart op dinsdag 3 oktober

Op dinsdag 3 oktober zal de jaarlijkse parochiebedevaart plaatsvinden. De bestemming ligt dit jaar in Duitsland. We bezoeken de zusters Franciscanessen in het Duitse Thuine in de buurt van de stad Lingen.
Lees verder voor details

 


Kerkcafé op donderdag 19 oktober:
presentatie reis Wereld Jongeren Dagen

Op 27 juli zijn 5 jongeren uit onze parochie op reis gegaan met vele duizenden jongeren naar de Wereld Jongeren Dagen in Lissabon. Op 19 oktober vertellen zij u meer over hun bijzondere ervaringen.
Lees verder voor details

 


Jubileum pastor Agaath Erich

Zondag 22 oktober vieren we het 25-jarig jubileum van pastor Agaath Erich als pastor van onze parochie. Een jubileum waar we met elkaar een mooi feest van willen maken. U bent allen van harte uitgenodigd.
Lees verder voor details

 


Jubileum waarnemend pastoor Peter Wellen

Op 24 oktober 1998 werd onze waarnemend pastoor Peter Wellen door mgr. J.B.W.M Möller tot priester gewijd. Op 29 oktober zal bij dit 25 jarig jubileum worden stilgestaan in een feestelijke Eucharistieviering in de O.L.V. Visitatiekerk in Hoogeveen. Een deel van het parochiebestuur zal namens onze parochie deze viering bijwonen.

 

 

 
 

   



balk onder
 
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, schrijf je hier dan uit

statistiek