vrijwilligersavond frontHet is weer zover... zaterdag 30 november a.s. het jaarlijkse vrijwilligersfeestje. De locatieraad Assen en pastoor Tolboom nodigen alle Asser vrijwilligers uit voor een gezellige bijeenkomst in het parochiehuis.

Op deze manier willen zij hun waardering laten blijken voor de geweldige manier waarop iedereen een steentje bijdraagt aan het levend houden van onze parochiegemeenschap. Zonder jullie inzet en enthousiasme kan de parochie niet functioneren!
Jullie zijn van harte welkom op zaterdag 30 november a.s. Vanaf 15.00 uur hebben wij de koffie en thee klaar. Uiteraard met wat lekkers!

Als werkgroep hebben wij een leuk programma in elkaar gezet. Een tipje van de sluier willen wij wel oplichten. Na de koffie en de thee starten wij om 15.30 uur met het programma. Op een ludieke wijze willen wij graag uw kennis testen met verrassende vragen over ‘van alles en nog wat´.

In plaats van gebruikelijk om 19.00 uur, begint de eucharistieviering deze avond om 18.00 uur. Het is de bedoeling dat we gezamenlijk de eucharistieviering bijwonen. Na de viering komen jullie weer terug in het parochiehuis voor een heerlijke Drentse maaltijd.

Jij komt toch ook? Mis het niet!!!
Dus graag vóór maandag 25 november even een mailtje naar: Jopie Kingma: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Truus Konijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkgroep Parochieondersteuning,
namens de locatieraad van de locatie Maria Tenhemelopneming - Assen