alle video's

Op 19 mei, tijdens de viering van het Hoogfeest van Pinksteren, heeft Arianne Brink het sacrament van het Vormsel ontvangen.

arianne brinkHiermee heeft zij haar doopsel voltooid en bevestigd, en zich gevoed met het Lichaam en Bloed van Christus om haar verbintenis met Christus en zijn Kerk te versterken en te doen groeien.

Arianne is geboren op 14 augustus 2000 en werd op 29 april 2001 in de parochie Maria Tenhemelopneming te Assen gedoopt. Sinds september vorig jaar neemt Arianne deel aan een geloofscursus voor jongvolwassenen, die twee keer per maand in het parochiehuis van Assen wordt gehouden.
Tijdens deze cursus wordt de catechismus van de Rooms-Katholieke Kerk systematisch behandeld, de gelezen stukken worden goed uitgelegd en toegelicht, en er is gelegenheid voor vragen.

Arianne heeft altijd de moeite genomen om vanuit Drachten naar Assen te komen voor de bijeenkomsten van de geloofscursus. Ze heeft veel interesse en betrokkenheid in het geloof getoond. Haar beslissing om de Eerste Communie en het Vormsel te ontvangen, is zeer serieus en weloverwogen genomen.

We wensen Arianne Gods rijkste zegen over haar geloofsleven en hopen dat ze steeds meer verbonden wordt met Christus en zijn Kerk.

Pastor Henyer Garcia

Maria Tenhemelopneming | Actueel