alle video's

creche kndMet acht dames verzorgen wij tijdens de vieringen de Kindernevendienst en de crèche. Deze laatste is voor kinderen t/m 4 jaar. Vier dames zijn actief voor de kindernevendienst en vier dames voor de crèche.

Hierbij kunnen wij nog wel een paar handen gebruiken om zo het jaar rond een sluitend rooster te krijgen. In de regel komt het neer op 1 x per maand een opvang verzorgen.
Kun jij goed omgaan met kinderen en lijkt het jou leuk om ons “team” te komen versterken, of misschien wil je eerst eens een keer meehelpen, meld je dan aan bij één van ons.
Wij zijn altijd even voor de aanvang, en na het sluiten van de dienst in het parochiehuis te vinden. Mailen mag ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PS: een VOG is noodzakelijk en wordt door de parochie vergoed.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact