banner Assen

Zaterdag 11 september stonden de deuren van de kerk in Assen open bij gelegenheid van de jaarlijkse Open Monumentendag. Voor veel mensen reden om eens binnen te kijken.

Dit jaar hadden we als locatie een video-project opgenomen. Twintig parochianen spraken het gebed Onze Vader in de voor hen vertrouwde taal of dialect uit. De opnamens zijn gemaakt door Bernard Mencke. Hij gebruikte hiervoor verschillende plekken in en buiten het kerkgebouw.
Dit project op Open Monumentendag was een groot succes. Meer dan honderd bezoekers namen de tijd om (een deel van) de video te bekijken en beluisteren. Dat leverde veel mooie reacties op.

Ook u kunt deze video bekijken en beluisteren.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact