alle video's

Nietsvermoedend kwam Paula Oosterman op zondag 3 april naar de kerk om vóór de viering te repeteren met het koor. Na de repetitie nog even een kopje koffie en dan de kerk in voor de viering.

bonifatiuspenning oostermanGroot was de verbazing van Paula toen ze daar haar man, kinderen, familie, vrienden en vriendinnen zag zitten. Het begon tot haar door te dringen dat het ook om haar ging op deze dag. Aan het eind van de viering vroeg pastor Agaath Erich aan Paula om naar voren te komen. Daar werd haar verteld dat de Bonifatiuspenning aan haar werd toegekend.
De felicitaties gingen gepaard met koffie, gebak en een feestlied door de aanwezigen.

Op de oorkonde van het Bisdom staat:
Met dankbaarheid en
waardering kent bisschop Van den Hout van het Bisdom Groningen - Leeuwarden de Bonifatiuspenning toe aan Paulina H.M. Oosterman - van Ringh wegens de zeer vele werkzaamheden op diverse terreinen voor de geloofsgemeenschap van Roden gedurende 50 jaar.

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11