vieringen

banner Roden

We kunnen ook in Roden weer samen liturgie vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen, max. 65. Aanmelden is niet verplicht.

Voor Roden  |  Meer informatie

Op woensdag 1 september beginnen we weer met de inloopochtenden van 10:00 tot 12:00 uur in de Triniteitskerk te Roden.

Wij zijn er erg blij mee en hebben er zin in om te starten. We hopen dat jullie ook weer komen en nieuwkomers zijn zeer welkom. Wij hebben nog behoefte aan mensen, die mee willen helpen met de organisatie, zoals het klaarzetten, koffiezetten en later weer opruimen. Als je zin hebt om mee te doen, bel mij maar. We hopen je weer te begroeten.

Thela Elzinga, namens de organisatie, tel. 050 5013760

Triniteit | Contact