vieringen

banner Roden

We kunnen ook in Roden weer samen liturgie vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen, max. 30. Aanmelden is niet verplicht.

Voor Roden  |  Meer informatie

Een aantal mensen heeft het plan opgevat meditatieve bijeenkomsten te gaan houden in onze kerk in Roden. Dit zal vanaf september plaatsvinden op de tweede woensdag van de maand. Het voorstel is aan de locatieraad voorgelegd en deze heeft ermee ingestemd.

We zijn nu bezig alles verder in te vullen. Het betreft een experiment. We willen zien of er behoefte aan is en hoe deze behoefte het beste kan worden ingevuld. We willen zes tot negen bijeenkomsten houden en evalueren. In elke bijeenkomst zal een psalm centraal staan en worden bij de psalm aansluitende Bijbelteksten gelezen. Verder zal er veel stilte voor overdenking zijn. De viering zal ongeveer een half uur duren.

Dus noteer alvast in uw agenda; de eerste zal op 8 september zijn. Natuurlijk zullen we voldoen aan dan nog geldende regelingen. Hebt u interesse om mee te doen aan het opzetten van de bijeenkomsten, laat het dan weten door middel van een e-mail naar mij, of bel me, bij voorkeur in de vooravond.

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11