vieringen

banner Roden

We kunnen ook in Roden weer samen liturgie vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen, max. 65. Aanmelden is niet verplicht.

Voor Roden  |  Meer informatie

Vanaf 8 september willen we beginnen met meditatieve bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden gehouden in onze kerk in Roden. Voorlopig is het plan deze op elke tweede woensdag van de maand te doen.

We zijn nu bezig alles verder in te vullen. De inhoud en vorm krijgen steeds meer gestalte. Met de locatieraad zal dit concept besproken worden. In de meditatieve bijeenkomst staat een psalm centraal die in beurtlezing zal worden gelezen. Daarnaast worden bij de psalm aansluitende Bijbelteksten gelezen. Verder zal er veel stilte voor overdenking zijn. De mogelijkheden van muziek en zang worden nog bekeken. De vieringen zullen ongeveer een half uur duren.

Hebt u interesse om mee te doen aan het opzetten van de bijeenkomsten, laat het dan weten en stuur een e-mail naar mij, of bel me, bij voorkeur in de vooravond.

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11