alle video's

Op 25 mei zal er weer een meditatieve psalmbijeenkomst gehouden worden in de Triniteitskerk aan de Nieuweweg. Deze keer staat Psalm 51 centraal.

Deze psalm wordt gelezen in beurtlezing. Er wordt een bij de psalm aansluitende Bijbeltekst gelezen; er wordt gezongen en er is veel stilte.
De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt ongeveer een half uur.

Elke vierde woensdag van de maand zijn deze bijeenkomsten, waarvoor u zich niet hoeft aan te melden. U bent van harte welkom.

Wilt u graag meer weten of meehelpen met de organisatie? Neem in dat geval contact op met Paul Spoormans:

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11