alle video's

vredeskringOmdat woorden tekort blijven schieten, willen we als vervolg op de Vredeswandeling die we vorig jaar in november in Roden hebben gehouden een 'Vredeskring in stilte' organiseren.

De Vredeskring in stilte is een statement tegen oorlog en geweld. Het is een symbool van een gezamenlijke wens om conflicten te stoppen. Met deze Vredeskring willen we stilstaan bij slachtoffers, ontheemden, vluchtelingen, doden én levenden die geraakt zijn door oorlog en geweld, waar ook ter wereld.

Wij staan of zitten in een cirkel. Neem indien gewenst een eigen stoel of kruk mee. Iedereen mag aansluiten in de kring. De kring kan altijd kleiner of groter.
Ongeveer een half uur lang staat of zit iedereen op eigen wijze stil bij Vrede. Deze Vredeskring is niet bedoeld voor politieke of religieuze uitingen.
We willen vrede voor iedereen en nodigen eenieder uit om op deze manier in stilte de boodschap voor solidariteit en vrede te uiten.

Datum: zaterdag 20 april
Tijd: 10.30 tot 11.00 uur
Plaats: bij het gedenkteken voor Vasalis (hoek Heerestraat/Padkamp)
Verzamelen: aldaar om 10.15 uur

Na afloop zijn allen welkom om mee te lopen naar de bibliotheek (bij het busstation) om daar samen nog wat te drinken (zelf te betalen) en na te praten.

Laetitia Schweitzer, Elly van Pagee en Yvon van Diemen

Triniteit | Actueel