­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

kerstwandeling zuidlaren frontOok dit jaar wordt er (net als vorig jaar) vanuit de diverse kerken in samenwerking met Lentis en de Zuidlaarder ondernemers een kerstwandeling georganiseerd. Een wandeling waarin het kerstverhaal wordt uitgebeeld en verteld.

Onderweg vind je diverse Bijbelse taferelen en het engelenkoor. Ook is er ruimte om samen te zingen. Na een mooie belevingsvolle wandeling vind je de stal waarin Maria, Jozef en het kind Jezus de nacht doorbrengen.

De wandeling vindt plaats op zondag 22 december en de start is tussen 16.30 uur en 18.00 uur vanaf de grote brink in Zuidlaren. Na een wandeling van 4 km kom je terug bij de Brink.

Om de route te verlichten hebben we veel glazen jampotjes met deksel nodig, of vergelijkbare glazen potjes van dezelfde hoogte. Deze kunt u schoon met deksel inleveren bij Wilma de Groot, Stationsweg 137 op zaterdag 6 en 13 december.

kerstwandeling zuidlarenKinderkoor
We zoeken kinderen voor het kinderkoor om de engelenzang ten gehore te brengen. Ben je 7 jaar of ouder? Dan kun je meedoen. Opgeven kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook zijn we op zoek naar spelers om samen het kerstverhaal te vertellen. Voor tekst en kleding wordt gezorgd.
Daarnaast zoeken we ook vrijwilligers voor de hand en span diensten. Zonder hulp kunnen we niets. Opgeven kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot slot willen we natuurlijk graag dat veel mensen mee wandelen op zondag 22 december.
Van harte welkom, wij kijken uit naar u en naar jou!!

Werkgroep Kerstwandeling Zuidlaren
www.kerstwandelingzuidlaren.nl

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info

Maria ten Hemel Opgenomen | Contact

Hondsrugstraat 24a
9471 GE Zuidlaren
Tel. 050-4092913
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­