­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

button vastenwandeling 540px

agenda 5a

alle video's

livestream vieringen

zuidlaren leegte frontDe oudejaarsviering was dit jaar extra bijzonder omdat aan het einde van de viering "afscheid" werd genomen van de veelzijdige vrijwilliger Niek Leegte.

zuidlaren leegte1Op geheel zijn eigen wijze nam Niek zelf als eerste het woord. Hij gaf aan dat hij dit alles niet zonder Agnes zou hebben kunnen doen. Sterker nog, Agnes hielp hem met heel veel dingen mee.
Daarna sprak Flip van der Zijl enkele woorden waarin hij aangaf dat Niek al 30 jaar vrijwilliger is, een memorabel aantal jaren. Niek had enige tijdgeleden aangegeven dat hij wilde stoppen als vrijwilliger, en al zijn werkzaamheden en enkele aandachtspunten op papier gezet.
Binnen de locatieraad waren we hier behoorlijk van geschrokken. Na een oproep in de Tau hebben zich gelukkig enkele vrijwilligers gemeld.

zuidlaren leegte3Na het uitreiken van de presentjes (gegraveerde glazen, wijn en bloemen) sprak Coby Niek spontaan toe. Ze bedankte hem voor de samenwerking en vertelde dat Niek aan heel veel dingen dacht. Zo werd ze een keer door Niek gebeld om de bloemengroep erop attent te maken om het altaarstuk niet te hoog te maken aangezien de voorganger klein van stuk was. Verder gaf ze aan dat Hilde en zijzelf Niek gaan vervangen in de interieurcommissie, echter met de toezegging dat Niek op de achtergrond als vraagbaak bereikbaar zalzijn.
Ook pastor Garcia bedankte Niek voor de prettige samenwerking en voor zijn grote inzet.

Niek, we zullen je heel erg missen!

De locatieraad

Submit to Facebook

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info

Maria ten Hemel Opgenomen | Contact

Hondsrugstraat 24a
9471 GE Zuidlaren
Tel. 050-4092913
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­