logo parochie trans 200Vanaf 1 december jl. heeft Hélène Meijer-Geurds deel uitgemaakt van ons parochiebestuur. Heel accuraat, enthousiast en slagvaardig heeft ze alle werkzaamheden die bij het secretarisschap horen ter hand genomen en op een heel plezierige wijze heeft ze altijd haar bijdrage geleverd aan het besturen van de parochie.

Om persoonlijke redenen heeft Hélène besloten terug te treden uit het paro chiebestuur. We betreuren dit, maar respecteren haar besluit. Onze bisschop, Mgr. Van den Hout, heeft haar met ingang van 1 september 2019 eervol ontslag verleend.
Hélène, heel veel dank en waardering voor alles wat je in deze tijd voor onze parochie als secretaris van het parochiebestuur hebt gedaan! Jou en je gezin wensen we alle goeds toe.

Terwijl het parochiebestuur op zoek gaat naar een nieuwe secretaris, zal de vicevoorzitter Joep Coppes het secretarisschap waarnemen.

Namens het parochiebestuur: pastoor K. Tolboom

H. Franciscus | Werkvelden