vieringen

banner Parochie

We kunnen weer in alle drie locaties vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen, als hieronder vermeld. Aanmelden is alleen verplicht in de locatie Assen.

Voor Roden, max. 30  |  Meer informatie

Voor Zuidlaren, max 30  |  Meer informatie

Voor Assen, max 50; aanmelden elke donderdag 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-313029, en via email tot donderdag 19.00 uur: email kerkbankassen@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie

Voor Rolde: donderdags voor de viering 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-345221, en via email tot donderdag 19.00 uur: email ronald.ernens@home.nl.  |  Meer informatie

Wie dat wilde kon elke week naar een viering in de kerk en aansluitend koffiedrinken. En we deden als parochie en locaties nog veel meer.

We gingen met elkaar op bedevaart, iedereen was welkom in het Kerkcafé, er werden bezoekjes gebracht bij ziekte en een verjaardag, gespreksgroepjes kwamen bij elkaar, als vanouds de gezellige avonden van de KVV, een parochiefeestje voor alle vrijwilligers, de parochiële fietstocht.
Wat hebben we allemaal moeten missen, onze contacten en de gezelligheid.

Gelukkig komt nu het vaccineren op stoom. Veel van ons zijn al voor een 1e of 2e prik aan de beurt geweest. We hopen hierdoor weer op weg te zijn naar een samenleving waar weer iets meer kan en mag.

Als parochiebestuur verheugen we ons erop om parochianen de gelegenheid te bieden elkaar weer te ontmoeten tijdens de jaarlijkse Franciscusdag op zondag 3 oktober die gehouden gaat worden in de locatie Roden.
Na de viering die om 10.30 uur begint, is er gelegenheid met elkaar koffie te drinken; er wordt op dit moment door de werkgroep gewerkt aan de invulling van een leuk en gezellig vervolgprogramma.
Natuurlijk houden wij u de komende tijd op de hoogte.

Noteert u het alvast in uw agenda? Franciscusdag 2021: zondag 3 oktober in Roden.

Namens het parochiebestuur, Truus Konijn