vieringen

banner Parochie

We kunnen weer in alle drie locaties vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen: in alle kerken met max. 30. En aanmelden is weer verplicht geworden, behalve in de locatie Roden.

Voor Roden  |  Meer informatie

Voor Zuidlaren: elke donderdag 19.00-20.00 uur, telefoon 050-4092913, en via email tot donderdag 19.00 uur: email kerkbankzuidlaren@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie

Voor Assen: elke donderdag 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-313029, en via email tot donderdag 19.00 uur: email kerkbankassen@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie

Voor Rolde: donderdags voor de viering 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-345221, en via email tot donderdag 19.00 uur: email ronald.ernens@home.nl.  |  Meer informatie

Het verschil 200Het was in oktober 2019 dat 342 parochianen de enquête ”Het Verschil’ hebben ingevuld. Door de corona-pandemie zijn we niet in staat geweest de uitkomsten van de enquête met alle parochianen te bespreken. De resultaten hebben wij met u gedeeld via de Tau en de parochiële website.

gerben bokmaHet invoeren, uitrollen en verwerken van de enquête is ontzettend veel werk geweest. Als parochiebestuur zijn wij dan ook heel erg dankbaar dat de heer Gerben Bokma uit Zuidlaren bereid was deze klus geheel vrijwillig voor ons te klaren. Zijn werkzaamheden heeft de parochie veel geld bespaard.
Voor zijn expertise en tomeloze inzet willen wij hem alsnog bedanken. Ook dat heeft door alle corona-perikelen langer geduurd dan gepland.
Maar inmiddels heeft de heer Gerben Bokma een hotelarrangementje aangeboden gekregen om samen met zijn vrouw ervan te genieten. Hopelijk gaat dat in de loop van dit jaar toch nog lukken.

Namens het parochiebestuur Truus Konijn