­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

alle video's

livestream vieringen

bisdom kleurHet jongerenwerk in ons bisdom Groningen-Leeuwarden bloeit! Maandelijks weten tientallen jongeren elkaar te vinden in bijeenkomsten die voor hen worden georganiseerd. Tijdens catechese, liturgie, onderlinge ontmoeting en ontspanning verdiepen ze hun geloof en maken ze contact met katholieke leeftijdsgenoten.

WYD2023Met de jongeren willen we dan ook samen op reis naar Lissabon. Daar worden in de zomer van 2023, van 1 t/m 6 augustus, de Wereld Jongeren Dagen gehouden. Rond deze Wereld Jongeren Dagen organiseren wij een 13-daagse reis om met de jongeren onder andere een stukje van de Camino te lopen naar Santiago, maar ook Fatima te bezoeken. Op die manier willen we jongeren versterken in hun geloof. Want het is bepaald niet vanzelfsprekend meer voor jongeren om katholiek te zijn. Zij hebben ons gebed en onze steun nodig.

U kunt hieraan bijdragen!
Wij willen u vragen om een financiële bijdrage voor deze reis. Op die manier kunnen we de reiskosten voor de jongeren zo laag mogelijk houden en krijgen zo veel mogelijk jongeren de kans om mee te gaan. We garanderen dat elke geschonken Euro wordt besteed aan het verlagen van de reissom voor de jongeren.

U kunt uw gift overmaken naar: Bankrekening (ING): NL42 INGB 0670 2655 78 onder vermelding van: bijdrage WJD 2023.

Alvast hartelijk dank!

Kernteam Wereld Jongeren Dagen 2023:
Remco Hoogma - priester / Sander Hof - diaken / Johan Krijnsen / Marieke de Winter

Submit to FacebookSubmit to Twitter

H. Franciscus | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­