lessons and carolsHet Festival of Lessons and Carols is een oude, Engelse traditie. De negen Lessons en Carols vormen het raamwerk voor een dienst waarin de geboorte van Christus gevierd wordt.

Na de geslaagde samenwerking vorig jaar tijdens een concert in de Grote Kerk in Steenwijk hebben het Byzantijnskoor Drenthe en de Side Table Singers de handen opnieuw in elkaar geslagen. Ditmaal voor een kerstconcert in de kerk Maria ten Hemelopneming in Assen.

jubileum koos frontIn het laatste weekend van september mocht ik met velen mijn zilveren priesterjubileum vieren. Ondertussen zijn we een maand verder en vind ik een moment om terug te blikken.

In de vergadering van 2 oktober in Assen kwamen weer veel onderwerpen op tafel. We zetten ze even op een rij.

pools kindertehuisJa, wat ga je zo’n man nou geven, als ie zijn zilveren priesterjubileum viert…? Zou een nieuwe fiets iets voor hem zijn of een tochtje in een luchtballon? Wat zou die Tolboom vinden van een reisje naar Mallorca of zullen we hem toch maar een schilderij geven van de hand van een of andere oude Hollandse meester?

vastenactie 200U wordt van harte uitgenodigd voor de Startdag Vastenactie van het Noorden op zaterdag 24 november as. Ook dit jaar willen wij een gevarieerd dagprogramma aanbieden, waarmee u geïnspireerd wordt om in 2019 met hart en ziel campagne te voeren voor de Vastenactie.

H. Franciscus | Werkvelden