caritasVorig jaar heeft de parochie via de PCI (Caritas) het kerkelijk venster opengezet naar de samenleving. Met het uitvoeren van verschillende acties is in totaal bijna € 10.000 besteed. Dit bedrag is met collectes en giften van parochianen bijeengebracht.

De redactie van Tau is blij met de toezegging van drie nieuwe columnisten, die aan ons bestand worden toegevoegd. We hopen dat zij met hun werk ons aan het denken zullen zetten.

bisdom kleurNa overleg met de Priesterraad en het Kapittel is door bisschop Ron van den Hout op een aantal punten de bisdomorganisatie aangepast.

kerkbalans 200Een begroting is voor de meesten onder u niet het meest opwindende waar u aan kunt denken. Mogelijk is de enige gedachte die u, met de dure decembermaand achter de rug, nu heeft “haal ik mijn eigen begroting voor 2019?”

logo VNBVan 9 september tot en met 19 september 2019 organiseert de VNB, regio Groningen-Drenthe, een bedevaart voor parochianen uit de provincies Drenthe en Groningen.

cursus bijbelWil je meer weten over de bijbel als boek? Op donderdag 24 januari 2019 is in Musselkanaal een informatieve avond over het belangrijkste geschrift van onze kerk.

H. Franciscus | Werkvelden