­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

button vastenwandeling 540px

agenda 5a

alle video's

livestream vieringen

“Gij kent mij, Heer, en gij doorschouwt mij” (Psalm 139,1).
Ons diepste zelf is ons kostbaarste bezit. Onze ziel is het principe van de eenheid van ons wezen.

vier nu pasen frontDe landelijke website www.Vier.nu informeert breed publiek over de betekenis en vieringen van christelijke hoogfeesten. De website roept in deze Veertigdagentijd op om Pasen te vieren in de plaatselijke kerk in de eigen omgeving.

bisdom kleurNa de geslaagde tienerweekenden van het afgelopen jaar heeft het Jongerenplatform voor 2023 weer twee fantastische tienerweekenden gepland! Ook deze weekenden zullen bij de Blauwe Zusters in Heiloo zijn.

bisdom kleurOoit al eens naar de Chrismamis willen gaan? Geef jezelf dan op voor de activiteit op 5 april in Leeuwarden! Net als vorig jaar willen wij weer met zoveel mogelijk jongeren tussen de 12 en 35 jaar naar deze viering!

logo parochie trans 200We merken het allemaal: de gevolgen van de hoge energiekosten. Binnen de parochie hebben we daarom al een aantal maatregelen getroffen om de energiekosten niet te hoog te laten worden.

15 maart: Mirakel van het H. Sacrament te Amsterdam
Deze viering van het sacrament van het Lichaam des Heren herinnert aan de gelovige verering van een heilige hostie die niet door de vlammen was verteerd, toen zij door een zieke in de stad Amsterdam was uitgebraakt en in het haardvuur geworpen (15 maart 1345).

H. Franciscus | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­