­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

Eenzaamheid is een groot maatschappelijk probleem. Teveel mensen voelen zich eenzaam. Hoe eerder je eenzaamheid (h)erkent, hoe meer je kunt doen voor  een ander.

bisdom kleurHet jongerenweekend vindt plaats tijdens de jaarlijkse Bonifatiusdagen, in juni te Dokkum. Het programma is een echt bedevaart-weekend bij Bonifatius en Titus Brandsma.

Het Jongerenplatform van het Bisdom Groningen Leeuwarden organiseert de komende maanden weer diverse leuke en inspirerende activiteiten.Benieuwd? We geven een overzicht; maak jouw keuze...

bisdom kleurGod ziet de mens. Zien wij elkaar nog, spreken we elkaar aan? Geloof en samenleving kan er niet zonder, zeker in tijden van aandachttrekkende mobieltjes.

logo parochie trans 200Het parochiebestuur is op woensdag 3 april bijeengekomen om zich te bezinnen over de toekomst van de parochie. Gefaciliteerd door Nelleke ten Wolde keken we terug op de fusie, wat er goed gaat of moet verbeteren en wat de leerpunten zijn voor de toekomst.

Op Tweede Pinksterdag, 10 juni a.s., is de jaarlijkse Mariavesper in Emmer Compascuum waar bisschop Ron van den Hout zal voorgaan. De viering begint 15.00 uur (adres: Hoofdkanaal OZ 82).

H. Franciscus | Werkvelden

H. Franciscus | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­