In de viering van zondag 9 december, de tweede zondag van de Advent, zal ik een kort ritueel van boete en vergeving in de viering opnemen, als voorbereiding op het naderende Kerstfeest.

pastor Truda de Boer

kerstwandelingDit jaar organiseren we vanuit de diverse kerken in samenwerking met Lentis en de Zuidlaarder ondernemers een kerstwandeling. Een wandeling waarin het kerstverhaal wordt uitgebeeld en verteld.

adventskaarsenDe tijd gaat snel. Wanneer u dit leest, naderen we alweer de tijd van Advent, die begin december begint. In de maanden waarin het steeds vroeger donker wordt, verlangen we naar licht.

kvg zuidlaren 200Het Katholieke Vrouwen Gilde in Zuidlaren heeft voor dit jaar nog twee activiteiten op het programma staan.

logo oecumeneOp 24 september was de eerste vergadering van de Raad van Kerken Zuidlaren-Anloo van dit seizoen in De Meent te Zuidlaren.

KBO Zuidlaren 200Donderdag 13 december 2018: Kerstdiner
Ook dit jaar vieren we onze decemberbijeenkomst in kerstsfeer met een diner in Woonzorgcentrum Mozaïek.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info