kerkbalans 200De actie Kerkbalans in Zuidlaren is ook dit jaar weer met de inzet van veel vrijwilligers in korte tijd uitgevoerd. Een woord van dank is zeker op zijn plaats voor de bezorgers van de Tau, die met het februarinummer tevens de enveloppe voor Kerkbalans hebben rondgebracht. In de weken daarna zijn ze weer bij u aan de deur geweest om uw antwoord op te halen. Dank daarvoor!

Pastor Truda de Boer geeft ons deze prachtige ‘paasboodschap’ van Caritas van Houdt mee op weg naar Pasen.

KBO Zuidlaren 200We hebben de winterperiode afgesloten met een zeer boeiende lezing over het hindoeïsme. We hebben nog één activiteit op het programma staan.

kvg zuidlaren 200Woensdag 24 april hebben we een PowerPoint presentatie over ABBA. Met natuurlijk veel muziek en verhalen over hun successen, foto’s en filmpjes.

In de viering van Goede Vrijdag brengen we hulde aan het kruis van Jezus. We vereren daarmee niet het kruis, maar de gekruisigde.

haantje stokMet Palmpasen gedenken we de intocht van Jezus in Jeruzalem. Deze viering zal zoals vanouds een gezinsviering zijn. De kinderen houden met hun Palmpasenstok een processie door de kerk.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info