francesco zuidlarenFranciscus van Assisi (1181-1226) is voor velen een bekende naam. Maar wat dreef hem? In een twee uur durende voorstelling (met pauze) brengt Peter Vermaat zijn verhaal tot leven.

Op zaterdag 2 februari vieren we in de katholieke kerk Maria Lichtmis. Omdat dat dit jaar heel dicht bij de zondag ligt, vieren wij in onze kerk op zondag 3 februari Maria Lichtmis.

kerkbalans 200Zoals al vele jaren gebeurt, ontvangt u met de eerste Tau van het nieuwe jaar, de informatie over de actie Kerkbalans.

kvg zuidlaren 200Op maandag 18 februari maken we onder leiding van Yvonne Kremer een ketting van glaskralen. Dat wordt spannend welke kunstwerken uit onze handen komen.

Marianne Houtman

KBO Zuidlaren 200Op vrijdag 8 februari 2019 komen Roland van de Zwaag en Karin Broekhuijsen ons vertellen over het onderwerp: Klimaat en de bijbehorende veranderingen.

kvg zuidlaren 200Woensdag 16 januari wordt er een avond verzorgd door Mevr. Aukema en haar partner over Schotland, de Schotse dans en muziek. Tevens is er een nieuwjaarsborrel.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info