Zoals de laatste jaren gewoonte is geworden gaan we ook dit jaar met Hemelvaart weer dauwtrappen. We vertrekken om 6 (zes) uur in de ochtend en lopen dan een stuk om vervolgens om 8 uur in de kerk in Zuidlaren te zijn voor een viering.

Op zondag 26 mei zal Bente ten Horn uit onze locatie haar Eerste Heilige Communie doen in Roden. Zij doet dit samen met nog twee kinderen uit Assen en twee kinderen uit Roden.

logo oecumeneOp 8 april was er een vergadering van de Raad van Kerken Zuidlaren-Anloo in de Zijbeuk te Zuidlaren, waarbij de volgende punten aan de orde zijn geweest.

Omdat de volgende Tau vlak voor Pinksteren verschijnt maak ik u nu al vast attent op de oecumenische Pinksterviering. Ook dit jaar houden wij deze Pinksterviering weer op het terrein van Dennenoord.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info