­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

button vastenwandeling 540px

agenda 5a

alle video's

livestream vieringen

Op 2 april om 19.00 uur, vindt de Passieviering plaats in De Laarkerk. Sinds vele jaren wordt deze viering muzikaal ingevuld met een groter en belangwekkend muziekstuk of compilatie van werken.

kvg zuidlarenOp maandag 17 april hebben we onze laatste avond van dit seizoen. Natuurfotograaf A. van der Zijpp laat ons genieten van de natuur met beelden.
lntroducé(es) zijn van harte welkom. De avond begint om 20.00 uur De kosten zijn per persoon €4,00 (inclusief koffie/thee).
We hopen jullie te begroeten.

Marianne Houtman

oecumeneDit jaar willen we in de Laarkerk de jaarlijkse Passieviering eens anders gaan vieren. Het idee is, dat we aan de hand van de Kruiswegstaties deze viering invulling gaan geven.

Graag willen wij als locatie alle kinderen uitnodigen om op zondag 2 april om 11.00 uur mee te doen met onze viering van Palmpasen.

Als u dit leest, is inmiddels de Vastentijd begonnen. En dus kunt u iedere zondag in de Veertigdagentijd weer een symbolische (bloem)schikking bij het altaar van de bloemengroep tegemoet zien.

Zoals we allemaal weten is de locatie Zuidlaren geografisch gezien erg uitgestrekt. Hierdoor is het soms moeilijk om naar de kerk te komen. Daarom is de locatieraad op zoek naar kerkgangers die bereid zijn om anderen
mee te nemen in de auto. Natuurlijk willen we ook graag weten of er behoefte is aan deze service.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info

Maria ten Hemel Opgenomen | Contact

Hondsrugstraat 24a
9471 GE Zuidlaren
Tel. 050-4092913
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­