Maandagavond 11 februari verzorgt Rudolf de Boer, medewerker van ‘Het Gasthuis’, een hospice in Groningen, een lezing: Hospice, als het sterven nabijkomt.

… de Locatieraad Roden op 9 januari alweer de eerste vergadering van 2019 heeft gehad;
… pastor Agaath afwezig was vanwege een welverdiende vakantie;
… inmiddels bekend gemaakt is dat Hans Slijkerman onze beoogd voorzitter is en wij hiermee erg ingenomen zijn;
… na de formele benoeming onze Locatieraad helemaal compleet is;

kerkbalans 200We staan op de drempel van de Actie Kerkbalans 2019. Na 16 januari zullen de lopers zich bij de parochianen melden om de informatie over de Actie Kerkbalans te overhandigen.

rolstoelWij constateerden de laatste tijd dat er in de kerk behoefte was aan een rolstoel voor parochianen en bezoekers.
In een gesprek met de heer Westra van Zorgplaza, Kanaalstraat 27 in Roden werd direct enthousiast en positief op ons verzoek gereageerd.

bisschop Roden frontOp zondag 17 februari zal Mgr. Van den Hout voorgaan in de eucharistieviering in Roden. Hij zal komen kennismaken met onze geloofsgemeenschap en na de viering blijven koffiedrinken om met zoveel mogelijk mensen te spreken.

vastenactie 200Tijdens de laatste vastenperiode hebben we aandacht gevraagd voor het werk van de Zusters van het Heilig Hart in Mbala, Zambia. Dankzij onze steun zijn al bijna 800 mensen op weg naar een zelfstandig bestaan!

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11