logo kledingbank rodenWat is er mooier dan het voorbeeld te volgen van de heilige Martinus; kleding delen met diegenen die niets hebben. Daar hebben vele parochianen in Roden op zondag 11 november gehoor aan gegeven.

kostersdag 2018 frontDe Diocesane Werkgroep Liturgie van het bisdom Groningen Leeuwarden organiseerde in oktober twee studiedagen voor kosters van het gehele bisdom. Een dag in Groningen en een dag in Leeuwarden, waarbij ontmoeting en verdieping centraal staan. Wij, 7 van de 10 gastvrouwen en -heren van de locatie Roden, bezochten de kostersdag op 6 oktober in de Jozef Kathedraal in Groningen.

financienNog even en dan is het jaar 2018 voorbij. We moeten alle zeilen bijzetten om de begrote inkomsten van het jaar 2018 te behalen. Het beperken van de uitgaven valt ook niet mee.

vrijwilligers bedanktOp vrijdag 7 december a.s. van 19.30 tot 22.30 uur houden wij een avond voor al onze vrijwilligers en hun partners!

vormen roden frontAfgelopen 7 oktober was het zover. In een overvolle kerk en in het bijzijn van familie ontving ik het Heilig Vormsel. Een bijzondere ervaring. Maar waarom ……?

leerhuis RodenDe oecumenische leerhuiswerkgroep in Roden organiseert komend seizoen weer een aantal interessante activiteiten. Op 21 november besteden we aandacht aan De spiritualiteit van Leonard Cohen.

Triniteit | Actueel

Triniteit | Contact