Ook dit jaar kunt u weer met ons, de Roder geloofsgemeenschap, gaan dauwtrappen. Net als in voorgaande jaren is het einddoel de Sint-Jacobskerk in Roderwolde.

vastenactie 200Koningsdag staat alweer voor de deur, dan staan veelal de rommelmarkt, kinderspelen en vooral het gezellig samenzijn centraal. De saamhorigheid op zo een dag valt op. Velen met een kleedje naast elkaar op straat, koopwaar uitgestald, oppassend op elkaars kraam!

kerkbalans 200In het eerste kwartaal van 2019 hebben 237 parochianen samen een bijdrage toegezegd van € 47.000. Dat is helaas € 2000 lager dan vorig jaar, maar ik wil graag allen die hieraan bijgedragen hebben hartelijk danken. Ook aan de vele mensen die zich ingezet hebben voor het verloop en de goede afloop van de Actie Kerkbalans, heel hartelijk dank.

Vijf kinderen uit de drie locaties Assen, Zuidlaren en Roden doen op 26 mei a.s. in Roden hun Eerste Heilige Communie. Dat zijn Bente ten Horn, Samer en Lydya Al-Yatim, Summer Schilderman en Rafael Mulders.
De viering begint om 10.30 uur. U bent van harte uitgenodigd om dit feestelijke gebeuren bij te wonen.

Grietje de Jong en Caroline Botman

voedselbank noordenveldAls u dit leest, is de vastentijd alweer voorbij en hebben we Pasen gevierd. Helaas is het vasten voor onze cliënten van de Voedselbank nog steeds actueel; vandaar dat wij elke eerste zondag van de maand producten inzamelen.

... er op zondag 31 maart een bedrag van € 140 is gedoneerd met de verkoop van taarten en cake;
… dat veel parochianen viooltjes in de tuin hebben gezet na de geslaagde violenverkoop op zondag 14 april;
… wij in onze vergadering van 3 april gesproken hebben over de jaarlijkse bestemming van de Paaskaars;
… hierover nog verder nadenken en daarover in onze vergadering in mei een besluit zullen nemen;

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11