alle video's

... de locatieraad de communicatiestromen binnen onze locatie heeft besproken en een geactualiseerde versie heeft vastgesteld;
... de locatieraad twee geactualiseerde formulieren betreffende het gebruik van onze zalen en de zaalhuur heeft vastgesteld;
... ook de tarieven voor zaalhuur van de kerk en voor faciliteiten, zoals gebruik van beamer en streaming, zijn geactualiseerd en, als gevolg van stijgende inflatie, zijn verhoogd;

In plaats van de gebruikelijke twee vieringen zal er op kerstavond 24 december één viering zijn.

Ook dit jaar is er goed gehoor gegeven aan de oproep om in de geest van St Maarten kleding,  dekens, lakens en handdoeken te doneren aan de Kledingbank. Ook kwamen er financiële giften binnen.

adventsactie 200Tijdens de Adventsperiode - de periode van vier weken voorafgaand aan Kerstmis - vragen wij via de Adventsactie aandacht voor de hoop.

roden koffieIn onze kerk kunnen wij na de kerkdienst op zondag in de koffiezaal gezellig samenzijn terwijl we genieten van koffie of thee. Dat vinden wij belangrijk en fijn.

Op het moment dat u dit leest hebben vijfendertig leden genoten van een voortreffelijke driegangenmaaltijd die onze KBO-koks op dinsdag 1 november voor ons hadden bereid.

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11