roden bedanktDonderdag 14 februari was het dan zover: het officiële ‘echte’ afscheid van Lidy Westerbrink als secretaris en Marijke Velting als bestuurslid met aandachtsgebied Diaconie van de Locatieraad.

In deze Veertigdagentijd op weg naar Pasen geeft de geloofsgemeenschap in Roden u graag deze gedachte rond de Kruisweg mee.

Pastor Erich in haar Overdenking: "Graag houd ik hier een pleidooi voor het volgen van de hele cyclus van de Goede Week en Pasen. Dan krijg je toch het beste mee hoe goed er in de loop der eeuwen is nagedacht over de betekenis van deze feest- en gedenkdagen."

KBO 200Dinsdag 19 februari is er een interessante lezing gehouden in de koffiezaal van de Triniteitskerk over de Russische componist Igor Stravinsky, die met zijn toen gedurfde, moderne balletmuziek Parijs choqueerde.

Over een paar weken is het zover: tijd voor de Grote Schoonmaak van onze kerk! Zoals ieder jaar vindt de schoonmaak plaats in de week voor Palmzondag.

… in de locatieraadvergadering van 6 februari Hilde de Boer namens het Parochiebestuur was uitgenodigd voor evaluatie van het vrijwilligersbeleidsplan;
… wij constateerden dat dit beleidsplan goede richtlijnen en handvatten voor de Locatieraad en de vrijwilligers bevat om mee te werken;

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11