pastorpraat

In de nacht van 19 mei is de voormalig vice-voorzitter van het parochiebestuur der Triniteit,
Jan Christiaan Jozef Rodenburg,
op de leeftijd van 73 jaar overleden.

Vanaf dinsdag 28 april zal de Triniteitskerk in Roden open zijn op de volgende momenten:
11.00 uur – 12.00 uur op de dinsdagmorgen;
11.00 uur – 12.00 uur op de vrijdagmorgen.

voedselbank noordenveldIn deze onzekere tijd worden de Voedselbanken in Nederland hard getroffen. In het hele land zijn al Voedselbanken gesloten, omdat de vrijwilligers die bij hen werken, ouder zijn dan 70 jaar, dus tot de risicogroep behoren.

Zaterdag 1 februari in de Jacobskerk van Rolde zong de Schola Gregoriana Roden onder leiding van Hans Eijsink de authentieke gregoriaanse gezangen van de Maria Lichtmis in de eucharistieviering.

Tot nader bericht is de kerk op zondag van 10.30 uur tot 11.30 uur geopend, voor persoonlijk gebed. Dat zijn de momenten waarop er anders een viering zou zijn. Parochianen komen en blijken het zeer op prijs te stellen dat ze terecht kunnen.

... de locatieraadvergadering van april vanwege de coronacrisis niet doorgegaan is;
… de Locatieraad via de telefoon, mail en app zo goed als mogelijk probeert de lopende zaken te behartigen;

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11