Sinds november vorig jaar kent onze locatie inloopochtenden op de woensdagmorgen van 10 tot 12 uur. In de koffiezaal drinken we met elkaar koffie of thee en daarna is er tijd voor spel.

Het was een fantastisch mooie morgen op Hemelvaartsdag, 30 mei, waardoor het voor de tien wandelaars heel prettig lopen was. Het laatste deel van het traject naar Roderwolde was nieuw en ligt door het Kleibos, dat grenst aan de Onlanden.

De bezoekersgroep bestaat uit actieve vrijwilligers, die bepaalde contacten tussen parochie en parochiaan onderhouden.

Ter afsluiting van het seizoen hebben ruim twintig leden van onze afdeling bijzonder genoten van het door de activiteitencommissie georganiseerde dag-arrangement op 23 mei.

Totaal verrast was Carla Appelman dat haar door pastor Agaath Erich de paaskaars van 2018 werd aangeboden.

… de drukke tijd van Kerkendag, het wereldbuffet, Hemelvaart, de Eerste Communieviering en Pinksteren achter ons ligt;
… wij als Locatieraad heel tevreden zijn en zien dat er met veel inzet en samenwerking van iedereen mooie vieringen zijn geweest;
… de Locatieraad verheugd is dat de paaskaars ook dit jaar op een welverdiende plek terechtgekomen is;

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11