­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

button vastenwandeling 540px

agenda 5a

alle video's

livestream vieringen

Afgelopen december bleek er door onze oudere parochianen voor de eucharistieviering in het parochiehuis veel belangstelling te bestaan.

leerhuis assenWe leven in een verwarrende tijd. Op veel terreinen van kerk tot en met politiek missen we een perspectief dat uitzicht biedt en richting wijst. We hebben het gevoel dat we op een kruispunt staan, maar dat we niet weten welke kant we op moeten.

kruizen frontZondag 12 maart is in de Adventskerk de tentoonstelling 'Kruizen in huizen' geopend. Er worden kruisbeelden getoond van de Koptische kerk, de Armeens Apostolische kerk en de lraanse/Farsi geloofsgemeenschap. Ook onze Rooms-Katholieke parochie levert een mooie bijdrage.

Op zondag 2 april om 09.00 uur vieren wij Palmzondag. In deze viering wordt zowel het evangelie van Jezus' intocht in Jeruzalem gelezen, alsook het passieverhaal.

Ook dit jaar hebben wij als Werkgroep Parochieondersteuning voor de locatie Assen weer een mooi activiteitenprogramma samengesteld. Daarnaast wordt er een aantal activiteiten georganiseerd dat bestemd is voor alle parochianen.

Het Open Huis van de kerken in het centrum van Assen is voor de bezoekers een plek waar ze zichthuis voelen, waar ze zichzelf kunnen zijn. Ze komen voor ontmoeting met anderen, voor wat rust en bezinning, aandacht en/of hulp of om zomaar even binnen te vallen voor een kopje thee of koffie en de krant te lezen.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­