In de aanloop richting het kerstfeest is het goed je te bezinnen op je eigen falen. Eenieder, die voor zichzelf eerlijk is, weet dat hij/zij daarmee te maken heeft in het leven.

kerkcafe bisschop frontDe opzet van Kerkcafé in de middag blijkt een uitstekende gedachte. Het parochiehuis in Assen was aardig gevuld met alle belangstellenden voor de inleiding van Mgr. Van den Hout, sinds 1 april 2017 de vijfde bisschop van het diocees Groningen-Leeuwarden.

De organisatoren van het evenement ‘Kerken in kaarslicht’ hebben een probleem. Door de hevige regenval van het vorige jaar is een groot aantal glazen potjes onbruikbaar geworden. Kunt u ze helpen?

adventsactie 200Met de jaarlijkse Adventsactie geeft de geloofsgemeenschap van Assen uiting aan haar solidariteit met de Derde Wereld en bouwt zij mee aan een wereld waar gerechtigheid heerst.

caritasNog een aantal weken en dan is het weer zover …... Kerstfeest! Naast de dieperliggende gedachte rondom Kerstmis is Kerst voor velen van ons ook: lekker eten en drinken, cadeautjes misschien en genieten van de sfeer en van elkaar. Kortom gezelligheid ten top!

Sinds de oprichting van de fusieparochie ‘Heilig Franciscus van Assisi’ is de Asser locatieraad op zoek geweest naar een beeld van de patroonheilige van onze parochie.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact