fietsen1Noteer dan alvast even in uw agenda !!! Parochiële fietstocht zondag 1 september a.s.

We laten het u alvast even weten, zodat u het kunt noteren en niet hoeft te missen. De jaarlijkse bedevaart gaat donderdag 3 oktober a.s. naar Sint Nicolaasga. We zijn van harte welkom in de H. Christoffelparochie.

maria in campis dagOp woensdag 8 mei heeft de Maria in Campisschool voor het eerst de 'Maria in Campisdag' gevierd. Op deze dag zijn wij met elkaar op onderzoek gegaan naar de herkomst van onze schoolnaam en naar wie Maria eigenlijk was.

omzien naar elkaarOp zondag 8 september a.s. wordt binnen onze parochie de jaarlijkse ziekenzondag gehouden. Als gemeenschap van gelovigen willen we deze dag extra aandacht geven aan de zieken in ons midden.

voedselbank 200De economische malaise heeft duidelijke gevolgen voor grote groepen mensen in onze samenleving. Steeds meer moeten mensen noodgedwongen een beroep doen op de Voedselbank. Ondanks alle positieve verhalen over de verbetering van de situatie.

De r.-k. geloofsgemeenschap van Assen telt ruim 2000 katholieken. Uit onderzoek blijkt dat 10% van de mensen in Nederland “ernstig of zeer ernstig eenzaam” is.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact