kerkcafe senff frontOnze parochiaan Frans Senff is inmiddels alweer twee weken in zijn eigen Assen terug. Hij brengt ons via een nieuwsbrief per mail op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We willen u deze informatie graag overbrengen.

locatieavond 2019 frontOp 16 mei werd in Assen de jaarlijkse locatieavond gehouden. Op deze avond praat het locatiebestuur de belangstellenden bij over de ontwikkelingen binnen de locatie. Jammer dat slechts een kleine 20 parochianen hiervoor de avond vrij wilden maken.

Uit een bijeenkomst in juni 2016 over de zaterdagavondvieringen in onze kerk kwam een tweetal wijzigingen tot stand. Het achterste deel van de kerk wordt niet meer verlicht en de viering op de eerste zaterdag van de maand kwam te vervallen met een dienst in Rolde als alternatief.

KVV Texel frontOp 9 mei was het vroeg opstaan voor de leden van de Katholieke Vrouwen Vereniging. Want al om kwart voor acht vertrok de bus van het kerkterrein.

logo 4 5 mei 200Een gure noordenwind jaagt door de straten van Assen. Tegelijkertijd tovert de zon in de kerk de kleuren van de gebrandschilderde ramen op de muren. Het is zaterdag 4 mei en zo’n tweehonderd Assenaren zijn naar de katholieke kerk gekomen om samen na te denken over het thema ‘In vrijheid kiezen’.

kerkennachtDe komende zomer staan er weer twee Open-Kerk-evenementen gepland. Daarvoor zijn wij op zoek naar vrijhwilligers, die ons een paar uurtjes willen helpen.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact