vieringen

banner Roden

We kunnen ook in Roden weer samen liturgie vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen, max. 65. Aanmelden is niet verplicht.

Voor Roden  |  Meer informatie

Vanaf 8 september willen we beginnen met meditatieve bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden gehouden in onze kerk in Roden. Voorlopig is het plan deze op elke tweede woensdag van de maand te doen.

Op woensdag 1 september beginnen we weer met de inloopochtenden van 10:00 tot 12:00 uur in de Triniteitskerk te Roden.

KBO 200Langzaam gaat de wereld weer open. Het vaccinatieprogramma is na de eerste hobbels goed op gang gekomen. De ontmoeting ligt weer in het verschiet. Maar het zet de discussie op scherp. Want wordt vaccinatie de randvoorwaarde om weer mee te mogen doen?

voedselbank noordenveldSteeds meer mensen doen door de coronacrisis een beroep op de Voedselbank. Daardoor raken de voorraden bij de Voedselbank op.

… de organisatie en voorbereiding voor de parochiedag in volle gang is;
… deze parochiedag op 3 oktober a.s. in onze locatie Roden zal worden gehouden;
… de PCI die dag aanwezig zal zijn voor de uitreiking van Franciscusmunten;

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11