Mogen we ook voor 2020 weer op u rekenen...?

AKB animatie

Op vrijdagmiddag 20 december jl. vond in onze kerk te Roden de uitvaart van John Geraedts plaats. Het was een mooie eerbiedige viering waarbij zeer veel mensen aanwezig waren om afscheid te nemen van John en hem de laatste eer te bewijzen. In onze parochie zal John zeker gemist worden.

Zondag 8 december was een belangrijke dag voor mij. Ik zou worden opgenomen in de Parochie in Roden en daarmee in de katholieke Kerk. Ik betrad de oprit naar de kerk, toen mijn oog viel op de vlaggenmast.

… de eerste vergadering van de Locatieraad in het nieuwe jaar geweest is;
… pastor Agaath deze keer afwezig was vanwege een welverdiende vakantie;
… de Locatieraad u allen een gelukkig en gezond 2020 toewenst;

kerkbalans 200Allereerst wens ik u een gelukkig en gezond 2020. Rond de jaarwisseling is het altijd een drukke tijd voor de penningmeester. In december zijn we begonnen met de voorbereiding voor de Actie Kerkbalans, het foldermateriaal in orde maken en een aantal zaken afstemmen met de ledenadministratie.

We kijken even terug naar de Sterren van Kerstmis 2019

Allereerst wenst het Bestuur van KBO Noordenveld-Westerkwartier u een Zalig en gezond 2020 toe!

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11