banner Roden

KBO 200Als Bestuur van KBO Noordenveld-Westerkwartier zijn we na lange tijd weer fysiek bij elkaar geweest. De vraag of en wanneer we weer verantwoord een bijeenkomst kunnen/mogen organiseren voor onze leden was thema van gesprek. Gelukkig is de 1,5 meter afstand niet meer nodig en mogen we weer bijeenkomsten organiseren.

… de locatieraad de eerste vergadering na de vakantie heeft gehouden;
… in deze vergadering Marijke Velting gast was;
… Marijke ons bijgepraat heeft over alle voorbereidingen en acties voor onze Parochiedag op 3 oktober;

AllerzielenDe viering van Allerzielen zal plaatsvinden op dinsdag 2 november om 19.30 uur. In de viering staan we stil bij het overlijden van onze dierbare overledenen, met name degenen die sinds vorig jaar Allerzielen zijn overleden.

Op 8 september hebben we onze eerste meditatieve (psalm) bijeenkomst gehad. We gaan door met deze bijeenkomsten. De regelmaat waarmee we, voorlopig, doorgaan is maandelijks. We willen de bijeenkomsten houden op de vierde woensdag in de maand.

De oecumenische leerhuiswerkgroep heeft het programma voor komend seizoen klaar. Hopelijk kunnen dit seizoen de activiteiten doorgaan.

De oecumenische leerhuiswerkgroep organiseert komend seizoen weer een aantal activiteiten. We hopen van harte dat onze activiteiten dit nieuwe seizoen gewoon kunnen doorgaan. Maar we houden ons uiteraard aan de op dat moment geldende Corona regels, dus het programma is onder voorbehoud.

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11