­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

coronavirus

kerkbalans 200Allereerst wens ik eenieder een gelukkig en gezond 2021. Hopelijk krijgen we spoedig een vaccinatie tegen het coronavirus, zodat het geen gevaar meer vormt.

vastenactie 200Wat doet Vastenactie dit jaar? Het onderwijs en de trainingen in ondernemerschap geven de mensen die door onze partners geholpen worden hoop op inkomen. Mensen zijn door de crisis onder druk komen te staan en vallen terug naar een veelal te basaal niveau van leven.

… de locatieraad u allen een gezond en gelukkig 2021 toewenst;
… wij verheugd zijn dat de vieringen rond Kerstmis in onze locatie met alle beperkingen en dankzij maatregelen goed en veilig zijn verlopen;

De leerhuisavond van 15 februari die door pastoor Koos Tolboom verzorgd zou worden, gaat vanwege de huidige coronasituatie niet door.

paaskaars rodenTijdens een gezellig huisbezoek overhandigde pastor Agaath Erich de Paaskaars 2020 aan de blij verraste Fenny en Ben Stenekes. De kaars kreeg meteen een ereplaats ...

askruisjeOp 17 februari is het Aswoensdag. We hebben voor de avond zoals gebruikelijk een viering met askruisje ingepland. Een delegatie van het Triniteitskoor staat paraat en ik zal eveneens klaar staan!

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11
9301 GP Roden
Tel. 050-5014595
Tel. kerkgebouw: 050- 5014891

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­