extra akb button

Helaas gaat de leerhuisavond van Saskia van Lier over het Gloria a.s. donderdagavond 29 oktober niet door vanwege de hiuidige coronabeperkingen. De leerhuiswerkgroep hoopt het leerhuis later in het seizoen alsnog te laten plaatsvinden.

AllerzielenU heeft misschien gemerkt dat er dit jaar veel mensen in de geloofsgemeenschap zijn overleden. En u weet natuurlijk inmiddels ook dat het aantal parochianen per viering beperkt is vanwege de 1,5 meter afstand. Daarom is besloten om Allerzielen dit jaar op een andere wijze vorm te geven.

Deze Tau verschijnt om en nabij 4 oktober, Franciscusdag. Vandaar dat ik in dit nummer iets wil schrijven over een voor mij heel aardig vakantiemoment.

KBO 200Het gaat gelukkig goed met onze voorzitter, Henk ten Broeke. Hij heeft nu een aantal chemokuren gehad en heeft gelukkig naast wat haaruitval weinig last van bijwerkingen. Soms heeft hij dagen dat hij zich wat vermoeid voelt, maar over het algemeen gaat het goed met hem.

… in de vergadering van de locatieraad op 2 september is gesproken over de hervatting van kooractiviteiten bij de vieringen in onze kerk;
… hiertoe vertegenwoordigers van het Triniteitskoor en van de Schola Gregoriana waren uitgenodigd om te bespreken hoe de herstart op een veilige en zorgvuldige manier kan plaatsvinden in deze lastige tijd vanwege corona;

De oecumenische leerhuiswerkgroep heeft het programma voor komend seizoen klaar. Hopelijk kunnen dit seizoen alle activiteiten doorgaan. Daarbij houden we ons uiteraard aan de op dat moment geldende coronaregels.

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11