vrede verbindt frontOp 22 september om 19.00 uur is er in de kerk van de Doopsgezinde gemeente aan de Pad- kamp in Roden een Oecumenische Vesper in het kader van de Vredesweek. Het thema is: ‘Vrede verbindt over grenzen’.

verweij frontOp zondag 18 augustus jl. hebben wij afscheid genomen van Joke Verweij als lectrice bij de Roder locatie.

kerkbalans 200In januari hebben veel parochianen een kerkbalansbijdrage toegezegd. De verwachte opbrengst is helaas lager dan voorgaande jaren. Toch zijn we blij met de toezeggingen.

… de Locatieraad haar laatste vergadering vóór de vakantie in Marum ten huize van onze penningmeester heeft gehouden;
… wij het nieuwe huis van Freerk (en Ria) hebben bewonderd en wij hier hartelijk en gastvrij zijn ontvangen;

KBO 200Het Bestuur van de afdeling KBO Noordenveld-Westerkwartier hoopt dat u allen van een fantastische vakantie heeft genoten. Juli en eind augustus stonden in het teken van een hittegolf. Voor sommigen van ons was het misschien een beetje te warm.

In de afgelopen maanden zijn de voorraden van de Voedselbank geslonken. Daarom wil ik u vragen om weer ruimhartig te geven tijdens de inzameling op de 1e zondag van de maand.

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11