­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

voedselbank noordenveldDoor regels van de landelijke Voedselbank kunnen er geen twee voedselbanken in één gemeente zijn. Zoals u wellicht weet, is de voormalige gemeente Leek opgegaan in de nieuwe gemeente Westerkwartier.

vastenactie 200Wie moeder is geworden, weet dat je leven daarmee wezenlijk verandert. Opeens maak je deel uit van iets groters. In onze kinderen wordt geschiedenis zichtbaar, maar ook toekomst. Zo brengen ze hoop.

Nog even, dan is het jaar weer voorbij. We moeten alle zeilen bijzetten om de begrote inkomsten van het jaar 2019 te behalen. Alles in een overzicht...

… wij in de afgelopen locatieraadvergadering het rooster van aftreden van onze leden hebben besproken;
… wij blij zijn dat onze penningmeester Freerk de Vries nog een tweede termijn wil aanblijven;
… Jan Appelman (portefeuille liturgie) al bijna een tweede termijn heeft volgemaakt en wij voor Jan dus een opvolger moeten zoeken;

kbo pcobDe gezamenlijke ontmoetingsdag van KBO-PCOB op 10 oktober in het kerkelijk centrum ‘De Voorhof’ te Westerbork was zeer geslaagd. Na de opening en een meditatief moment door de voorzitter van KBO Drenthe, de heer B. Schulte, werd gezamenlijk het lied ‘Dank u voor deze nieuwe morgen’ gezongen.

leerhuis RodenDe oecumenische leerhuiswerkgroep in Roden organiseert komend seizoen weer een aantal activiteiten. Er is een gevariëerd programma opgesteld, met lezingen, wandelen en het kloosterweekend.

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11
9301 GP Roden
Tel. 050-5014595
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­