Voor de komende maanden staat weer een aantal avonden gepland in de zijzaal van de kerk. Op woensdag 20 november hebben we een doe-avond. Onder leiding van Hilde Kol gaan we wollen schaapjes maken. Dinsdag 17 december houden we een gezellige Kerstavond.
Namens het bestuur, Marianne Houtman

KBO Zuidlaren 200Bij het schrijven van dit stukje bereiden we ons nog voor op de bijeenkomst in december. Evenals voorgaande jaren hebben we een kerstdiner in restaurant “Bij de Buren” in woonzorgcentrum Mozaïek.

logo oecumeneOp 7 oktober was de eerste vergadering van de Raad van Kerken Zuidlaren-Anloo van dit nieuwe seizoen, in De Meent te Zuidlaren. De volgende punten zijn aan de orde geweest:

Op 19 november a.s. is er in de voorzaal van onze kerk en onder leiding van de E.H.B.O.-groep een herhaling van de reanimatiecursus gepland voor belangstellenden van onze locatie. Aanvang van de avond is 19.00 uur.
Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u zich tot 16 november opgeven bij Niek Leegte, telefoon 0592-543399 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info