kerkbalans 200Zoals gebruikelijk ontvangt u met de eerste Tau van het nieuwe jaar de informatie over de actie Kerkbalans. We weten allemaal dat 2020, het jaar dat achter ons ligt, nu niet bepaald een fantastisch jaar is geweest.

vrijwilligers bedanktOok dit jaar heeft de locatieraad weer gezocht naar twee vrijwilligers die we eens extra in het zonnetje willen zetten.
We doen dit al een aantal jaren omdat we het erg belangrijk vinden om onze vrijwilligers te koesteren en er heel zuinig op te zijn.

askruisjeOp 17 februari aanstaande is het alweer Aswoensdag. We hebben voor deze avond, zoals gebruikelijk, een viering met askruisje ingepland.

zuilaren eenheid gebedDe jaarlijkse week van Gebed voor de Eenheid is dit jaar van zondag 17 januari tot en met zondag 24 januari. Andere jaren hielden de bij de Raad van Kerken in Zuidlaren betrokken kerken dan een gezamenlijke viering in de Laarkerk. Dat is dit jaar niet mogelijk in verband met Corona.

Ik kwam laatst een prachtig stukje tekst tegen wat ik u niet wil onthouden.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info