kerkbalans zuidlaren

Dank aan al die mensen die ervoor gezorgd hebben dat onze kerk met Kerstmis weer prachtig versierd was. In de kerkzaal en de zijzaal met prachtige en ook ingetogen versieringen, en bij binnenkomst in de hal de boom en de mooie kerststal.

kerkbalans 200Kerkbalans 2022: in de tweede helft van januari brengen de bezorgers van de Tau ook de formulieren rond voor de actie Kerkbalans. In de dagen daarna halen ze de ingevulde formulieren weer op. Dat is hard nodig.

eenheid kerken frontLicht in het duister is het thema van de gebedsweek voor eenheid in 2022. Het thema is toepasselijk in deze tijd. We leven in een wereld die hunkert naar licht in de duisternis.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info