garcia zuidlarenOp 26 september was er een viering in onze kerk te Zuidlaren waarin we pastor Garcia welkom heetten. Hij en pastor Truda de Boer gingen voor. De Schola uit Roden was er met een afvaardiging en luisterde het muzikaal op.

kvg zuidlaren 200Het is weer fijn om te kunnen starten met een nieuw seizoen. Woensdag 27 oktober 2021 zal de avond starten met een kerkelijke opening,

AllerzielenOp dinsdag 2 november vieren wij Allerzielen. Wij gedenken dan in de viering onze overledenen van het afgelopen jaar. Wij noemen hun naam en ontsteken voor hen een kaars aan de Paaskaars.

KBO 200Rabobank Assen en Noord-Drenthe wil de lokale clubs financieel ondersteunen door middel van de actie Rabo Club Support. De leden van de Rabobank hebben hierover informatie ontvangen.

oecumeneOp 20 september was er een vergadering van de Raad van Kerken Zuidlaren-Anloo, in de Franciscusparochiekerk. De volgende punten zijn aan de orde zijn geweest.

Vanaf september is Gerda Heinen de werkgroep zieken en ouderen komen versterken. Gerda en ik hebben samen in het afgelopen coronajaar al een aantal mensen van onze parochie met ‘n bloemetje een bezoekje gebracht.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info