alle video's

vrijwilliger bedankt Al vele jaren bent u gewend dat er elk jaar op oudejaarsavond twee vrijwilligers in het zonnetje worden gezet voor hun inzet. Het wordt steeds lastiger om twee mensen te kiezen die nog niet aan de beurt zijn geweest. Daarnaast bestaat de kans dat we iemand door de jaren heen zijn vergeten te bedanken. Daarom leek het ons goed om iets anders te gaan doen.

kerstwandeling zuidlarenOp zondag 18 december zal er weer een Kerstwandeling georganiseerd worden door de federatie PKN Anloo Zuidlaren.

Op kerstmorgen hoop ik in Zuidlaren voor te gaan. In overleg met de locatieraad, hebben we besloten om de viering op Eerste Kerstdag niet om 11.00 uur te laten beginnen, maar om 10.00 uur!!

vrijwilligersHet is misschien een open deur, maar onze kerk in Zuidlaren bestaat dankzij de inzet van tal van vrijwilligers. Helaas is het zo dat de aanwas van nieuwe vrijwilligers geen vanzelfsprekende zaak is. Daarom deze dringende oproep om na te gaan of u wellicht een steentje wilt bijdragen.

Op donderdag 8 december vieren wij het hoogfeest van de Onbevlekte Ontvangenis van Maria. De achtergrond van deze feestdag kunt u hier lezen. In onze kerk is er die dag een Eucharistieviering om 9:30 uur.
U bent allen van harte welkom!

kvg zuidlarenOp maandag 21 november 2022 nemen Marga en Pieter Jannenga ons mee op "Shackleton Tour"naar Antartica.
Op deze avond zijn introducé(s) welkom. Kosten per persoon €4,00 (inclusief koffie/thee).
We verheugen ons op deze reis met verhaal en beelden.

Maandag 19 december vieren we Kerst met Hendrik Snel en Janolda Hogendorf. Zij verzorgen de avond met piano, dwarsfluit en kerstliedjes.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info