­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

Mogen we ook voor 2020 weer op u rekenen...?

AKB animatie

kerkbalans 200Zoals al vele jaren gebeurt ontvangt u met de eerste Tau van het nieuwe jaar, de informatie over de actie Kerkbalans.

kerk zuidlarenAl 50 jaar komen we samen om te vieren in ons mooie kerkgebouw aan de Hondsrugstraat. Al 50 jaar: dat mag gevierd worden en dat gaan we dan ook doen.

KBO Zuidlaren 200Op vrijdag 14 februari 2020 komt tropenarts-vrijwilliger Dr. Frans Senff om ons te vertellen over zijn werk.

In de loop der jaren heb ik, als geldstorter van de collectes, al heel wat vreemde munten voorbij zien komen. Pence, zloty, lire, frank, dubbeltje, peseta, forint zeg het maar...

Dank aan al die mensen die ervoor gezorgd hebben dat we ook nu weer Kerstmis konden vieren in een prachtig versierde kerk.

logo sgd 200Enige tijd geleden zijn de kerken in Zuidlaren benaderd door de Stichting Solidair Groningen en Drenthe. Deze stichting wil samen met de kerken kijken of ze iets kunnen betekenen voor mensen met een psychiatrische aandoening en een veel voorkomend probleem bij deze mensen: eenzaamheid.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info

Maria ten Hemel Opgenomen | Contact

Hondsrugstraat 24a
9471 GE Zuidlaren
Tel. 050-4092913
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­