De vele kleine parochies en het zeer beperkt aantal pastores heeft in de afgelopen decennia in het bisdom Groningen-Leeuwarden geleid tot een aantal samenwerkingsverbanden. De noord-drentse parochies Assen, Roden en Zuidlaren, die nu samen de parochie H. Franciscus van Assisi vormen, hebben al jaren een goed onderling contact. Ze ondersteunen elkaar in het pastoraat en het vrijwilligerswerk.

pastor de boer Pastor G.A.M. de Boer
is eerst-aanspreekbare pastor van Zuidlaren.

In verband met ziekte is pastor De Boer voorlopig niet bereikbaar.

Voor algemene vragen is het goed om eerst contact op te nemen met één van de leden van de locatieraad Zuidlaren. Of eventueel ook met het parochiebestuur.

In noodgevallen (ziekte, overlijden ed.) of dringende andere vragen kunt u uiteraard contact opnemen met pastor Erich.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info