­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

Mogen we ook voor 2020 weer op u rekenen...?

AKB animatie

kerkbalans 200Zoals al vele jaren gebeurt ontvangt u met de eerste Tau van het nieuwe jaar, de informatie over de actie Kerkbalans.

logo oecumeneElk jaar vieren we in januari de week van gebed voor de eenheid van alle christenen. Net als het in het afgelopen jaar zal dat ook dit jaar weer een oecumenische viering zijn in de Laarkerk. Deze viering vindt plaats op zondag 26 januari.

kerk zuidlarenAl 50 jaar komen we samen om te vieren in ons mooie kerkgebouw aan de Hondsrugstraat. Al 50 jaar: dat mag gevierd worden en dat gaan we dan ook doen.

KBO Zuidlaren 200Op vrijdag 14 februari 2020 komt tropenarts-vrijwilliger Dr. Frans Senff om ons te vertellen over zijn werk.

In de loop der jaren heb ik, als geldstorter van de collectes, al heel wat vreemde munten voorbij zien komen. Pence, zloty, lire, frank, dubbeltje, peseta, forint zeg het maar...

Het thema van de oecumenische viering van zondag 26 januari is ‘buitengewoon’! In één van de lezingen gaat het over de buitengewone vriendelijkheid waarmee Paulus en zijn reisgenoten worden ontvangen nadat zij schipbreuk hebben geleden.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info

Maria ten Hemel Opgenomen | Contact

Hondsrugstraat 24a
9471 GE Zuidlaren
Tel. 050-4092913
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­