kvg zuidlaren 200De volgende avonden, te houden in de zijzaal van de kerk, staan op het programma.

KBO Zuidlaren 200Het kerstdiner is evenals voorgaande jaren in restaurant “Bij de Buren” in woonzorgcentrum Mozaïek op donderdag 19 december.

adventskaarsenWanneer u dit leest, zijn we alweer dicht bij de Advent, die begin december begint. Advent is een tijd van verwachten, van verlangen. In de maanden waarin het steeds vroeger donker wordt, verlangen we naar licht.

kerstwandeling zuidlaren frontOok dit jaar wordt er (net als vorig jaar) vanuit de diverse kerken in samenwerking met Lentis en de Zuidlaarder ondernemers een kerstwandeling georganiseerd. Een wandeling waarin het kerstverhaal wordt uitgebeeld en verteld.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info