­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

alle video's

livestream vieringen

logo parochie trans 200Elke parochie moet jaarlijks verantwoording afleggen over het gevoerde financiële beleid. Door middel van een jaarrekening wordt verantwoording afgelegd aan het Bisdom en aan de parochianen.

pastor garcia jarigVandaag was onze pastor Garcia jarig. En toevallig vergaderde het parochiebestuur vanmiddag. Het heugelijke feit was voldoende reden voor hem om te trakteren en natuurlijk was er een mooie bos bloemen voor de pastor.

BisdomGL 200De Nederlandse R.-K. bisschoppen hebben een pinksterbrief geschreven aan alle betrokkenen bij activiteiten voor caritas en diaconie in de parochies. Zij willen hen een hart onder de riem steken bij dit belangrijke werk ‘in het hart van de Kerk’.

familytour frontOok dit jaar willen we de gezinnen weer van harte uitnodigen voor de bijeenkomsten van de Family Tour om samen te vieren, elkaar te ontmoeten en te spreken over het geloof en tot slot een gezamenlijke lunch. U/jij komt toch ook?

bisdom kleurOp zondag 11 juni a.s. is de jaarlijkse  Bonifatiusdag, het feest van de patroonheilige van het noorden in het heiligdom van de Bonifatiuskapel te Dokkum.

vier nu pinksteren frontWat vieren we eigenlijk met Hemelvaart en Pinksteren? Kennis over deze christelijke feesten is lang niet meer algemeen bekend en voor velen betekent het niet veel meer dan een paar vrije dagen.

H. Franciscus | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­