afscheid tolboom

We kunnen weer in alle drie locaties vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen: Assen (max. 55), Rolde (max.40), Zuidlaren (max. 38) en Roden (max. 68). En aanmelden is nog steeds verplicht (behalve in Roden)!

Voor Zuidlaren: elke dinsdag 19.00-20.00 uur, telefoon 050-4092913 en via email tot dinsdag 19.00 uur: email kerkbankzuidlaren@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie
Voor Assen: elke donderdag 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-313029, en via email tot donderdag 19.00 uur: email kerkbankassen@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie
Voor Rolde: donderdags voor de viering 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-345221, en via email tot donderdag 19.00 uur: email ronald.ernens@home.nl.  |  Meer informatie

afscheid tolboomZoals eerder aangekondigd bieden wij hierbij de mogelijkheid om u aan te melden voor het bijwonen van één van de afscheidsvieringen en/of recepties van pastoor Tolboom. Voor een afscheidsviering kunt u zich per locatie aanmelden via onderstaande mailadressen en telefoonnummers.

extra akbAandacht voor elkaar. We doen het samen.
Dat hebben we altijd al gedaan, maar nu wordt er onverwacht ineens een veel groter beroep op ons gedaan.

Rolde Afscheid Tolboom frontPastoor Tolboom is zaterdag 4 juli aan zijn 'afscheidstournee' door de parochie begonnen. In de Rolder Jacobuskerk nam hij afscheid van de statie Rolde. Karin Bosman-Adema luidde hem uit met onderstaand gedicht.

marian boersenOok in de gevangenis waren de gevolgen van de coronacrisis merkbaar. Dat heeft Marian Boersen in haar functie als pastor voor de gedetineerden van de Penitentiaire Inrichting Veenhuizen duidelijk ervaren.

In de vergadering van 10 juni jl. zijn weer veel zaken besproken. We doen een greep uit het verslag.

afscheid tolboomJa, en dan opeens is het zover: mijn afscheid. Voor velen onder u kwam dit als een verrassing, anderen voelden hem al aankomen. Immers: die pastoor van ons zit hier al meer dan tien jaar en de bisschop zal het dan wel eens tijd vinden hem te verplaatsen. Het eerste gesprek met de vicaris-generaal over een mogelijke stap vond plaats begin maart.