Mogen we ook voor 2020 weer op u rekenen...?

AKB animatie

bisdom kleurEind maart 2020 is in het Klooster Thuine (Duitsland) een diocesaan retraiteweekend met Peter Vermaat over het leven en de betekenis van de apostel Paulus.

bisdom kleurOp woensdagavond 4 maart 2020 organiseert de Projectgroep Toerusting van het Bisdom Groningen-Drenthe een avond over gebed.

Het verschil 200De stuurgroep van de enquête ‘Het Verschil” heeft samen met een aantal leden van de werkgroep in enkele sessies al uw antwoorden op de vragen van de enquête doorgenomen. Die proberen we zo goed mogelijk samen te vatten in een heldere presentatie.

Logo PCI 270 achtergrondkleurHet bestuur van de Parochiële Caritas Instelling (PCI) heeft in het afgelopen jaar ruim 8.000 euro besteed aan hulp voor kwetsbare mensen. Dit is mogelijk gemaakt dankzij de financiële steun van vele parochianen.

pastor de boerZondag 9 februari viert de locatie Zuidlaren dubbel feest. Het is dan vijftig jaar geleden dat het kerkgebouw is geconsacreerd. Bovendien wordt op feestelijke wijze aandacht besteed aan het feit dat pastor De Boer twaalfeneenhalf jaar lang werkzaam is in onze parochie.

De laatste vergadering van 2019 was op 11 december in Roden. Daar passeerden diverse onderwerpen de revue. We noemen de volgende zaken die op tafel kwamen.

H. Franciscus | Werkvelden