banner Parochie

We kunnen weer in alle drie locaties vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen, als hieronder vermeld. Aanmelden is niet meer verplicht.

Voor Roden, max. 65  |  Meer informatie

Voor Zuidlaren, max 38, plus 2 rolstoelen  |  Meer informatie

Voor Assen, max 55  |  Meer informatie

Voor Rolde: donderdags voor de viering 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-345221, en via email tot donderdag 19.00 uur: email ronald.ernens@home.nl.  |  Meer informatie

Bonifatius AcademieVanuit het bisdom worden binnenkort twee cursussen opgestart. Het gaat om Kerk- en geloofscommunicatie (tweede deel) en de Basiscursus geloofsbelijdenis.

presentatie Garcia frontIn september van het vorige jaar verhuisde pastoor Koos Tolboom naar Gorredijk. In onze parochie ontstond daardoor een vacature.  Het was de taak van Mgr. Van den Hout om een opvolger te vinden. Dat was geen eenvoudige opgave.

bisdom kleurOm alvast in uw agenda te noteren. Op 13 november 2021 wordt de Regionale Startdag Vastenactie Noord Nederland in de Zuiderkerk in Drachten georganiseerd.

bedevaart doetinchem frontAls werkgroep willen wij u alvast wijzen op de datum van onze jaarlijkse bedevaart. De datum ligt vast: woensdag 6 oktober a.s. De bestemming trouwens ook. Wij zijn van harte welkom in de Sint Willibrordusabdij in Doetinchem.

franciscusdag frontGraag nodigen wij u uit voor de jaarlijkse Franciscusdag op zondag 3 oktober a.s. in de R.K. kerk van de locatie Roden. De eucharistieviering begint om 10.30 uur.

Iedere ochtend maakt zij de laatste jaren een fietstochtje in de omgeving van Gieten. Dat is voor Magda de Groot een van de rituelen na haar pensionering. En daarna voltrekt de dag zich met een breed scala aan activiteiten.