extra akb button

logo parochie trans 200Op 4 oktober zou in onze parochiekerk de jaarlijkse Franciscusdag van de parochie worden gehouden. Er was al een programma uitgestippeld voor de activiteiten na de gezamenlijke viering.

peter wellenOp het moment dat een pastoor eervol ontslag krijgt en er kan niet direct voorzien worden in een nieuwe benoeming, is het de taak van de bisschop om voor deze parochie te voorzien in het pastoorsambt. Vicaris Peter Wellen legt uit wat dat betekent.

Toen bij alle voorbereidingen op mijn afscheid het afscheidscadeau ter sprake kwam, heb ik aangegeven dat dat niet hoefde. Ik heb al jaren het gevoel dat ik eigenlijk alles al heb wat mijn hartje begeert.

bisdom kleurVoor wie? Voor jonge mensen tussen 18 en 35 jaar. Het zijn jonge mensen met heel uiteenlopende achtergronden. Het zijn jonge mensen zoals jij!

extra akbAandacht voor elkaar. We doen het samen.
Dat hebben we altijd al gedaan, maar nu wordt er onverwacht ineens een veel groter beroep op ons gedaan.

ziekenbezoek Dom 1Op de grote bronzen toegangsdeuren van de Domkerk in Utrecht staan aan de binnenkant zeven werken van barmhartigheid afgebeeld. De deuren gaan naar buiten open, dus als ze open staan kun je bij binnenkomst de zeven afbeeldingen mooi in het daglicht zien.