alle video's

avond kerkcafe2avond kerkcafeOp vrijdagavond 8 juli as. organiseren we weer een Kerkcafé-bijeenkomst. Dit keer hebben we de Locatieraad Assen (Maria Tenhemelopneming) uitgenodigd om iets te vertellen over onze parochie en locatie.

motorzegeningIn 2018 startten Pastoor Tolboom en Stadspredikant Bert Altena met de zegening van de motoren die aan de TT Night Ride meededen. In de afgelopen twee jaar verviel dit gebeuren, maar dit jaar kon het weer.

220605 pinksteren frontDoor de moderne middelen van communicatie krijgen we tegenwoordig een veelzijdige kijk op de wereld. Iedere belangrijke gebeurtenis kan rekenen op de belangstelling van de media. Maar helaas zijn het meestal de dieptepunten die de aandacht krijgen.

Binnen de locatieraad worden draaiboeken gemaakt van alle activiteiten met een herhalend karakter. Dit gebeurt omdat de meeste organisatoren van die activiteiten op basis van ervaring precies in het hoofd hebben wat er wanneer gebeuren moet.

vluchtelingen2Opvallend is dat veel inwoners van Assen zich vrijwillig willen inzetten voor de Oekraïense vluchtelingen. Er is een groot verschil tussen vluchtelingen uit Oekraïne en de vluchtelingen in Assen die verblijven in het AZC (1000 in het Oude NAM-gebouw) of de noodopvang (500 mannen in de TT-Expohal).

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact