Kerkbalans Assen

vastenactie 200Ook dit jaar worden er in onze parochie Vastenactiekalenders verkocht met voor elke dag een inspirerende tekst. Met de opbrengst van deze kalenders ondersteunen we het werk van de Vastenactie.

kerkbalans 200Deze week gaan ze weer op pad: de lopers van Kerkbalans. De jaarlijkse actie om de parochiële inkomsten te verzamelen. En zonder de hulp van de tientallen lopers zou het resultaat beduidend minder zijn. We laten een aantal aan het woord als teken van waardering voor hun taak.

nieuwjaarsreceptie benHet is een goede traditie om op de eerste zondag van het jaar een Nieuwjaarsreceptie te houden. We komen dan samen om elkaar geluk te wensen. Dit jaar is er geen receptie. We komen niet samen in het parochiehuis. Immers, een levensbedreigend virus waart rond.

Dinsdagmorgen een telefoontje van Ine Bruggink. “Jan, de schilders van Klok gaan vandaag het kruis aan de toren verven met een hoogwerker. Misschien iets voor een foto?”

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact