vrijwilligersavond frontHet is weer zover... zaterdag 30 november a.s. het jaarlijkse vrijwilligersfeestje. De locatieraad Assen en pastoor Tolboom nodigen alle Asser vrijwilligers uit voor een gezellige bijeenkomst in het parochiehuis.

Voor alle kinderen die hun Eerste H. Communie hebben gedaan en nog op de basisschool zitten, is er op zondag 24 november kindercatechese na de zondagsviering. Deze catechese wordt gegeven in het parochiehuis.

adventsactie 200Na de vieringen in het weekend van 7 (Rolde) en 8 december (Assen) is er een bijzondere deurcollecte voor de Bisschoppelijke Adventsactie.

Is uw kind minstens zeven jaar en zit hij/zij in groep 4 van de basisschool, dan komt uw kind in aanmerking voor de Eerste H. Communie. De Eerste H. Communie te Assen staat gepland op zondag 14 juni 2020.

carel ter lindenDe organisatoren van de succesvolle serie “Zinnige zondagavond” hebben ds. Carel ter Linden uitgenodigd. De bekende spreker komt op zondag 24 november naar de Jacobuskerk voor zijn lezing over zijn laatstverschenen boek over Bijbelse miniaturen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en eindigt omstreeks half tien. In de kosten van vijf euro zijn koffie en thee inbegrepen.

open huis 200In de periode van november 2019 t/m maart 2020 gaat het Open Huis aan de Brink 25-26 op elke eerste zondag van de maand ook open. In deze periode is de temperatuur er in het algemeen laag en krijgen we met enige regelmaat te maken met (nacht)vorst. Voor dak- en thuislozen is dit daarom niet de gemakkelijkste periode van het jaar.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact