­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

alle video's

livestream vieringen

Op zaterdag 24 juni 2023 om 17.00 uur vindt de derde viering van dit jaar plaats in de Dorpskerk in Gieten. Pastor Garcia gaat voor in deze viering. De opbrengst van de collecte komt ten goede aan de eigen statie.
De volgende vieringen in de Dorpskerk zijn op 26 augustus, 28 oktober en 23 december 2023.

230528 pinksterviering frontDat onze locatie een veelkleurige locatie is wordt steeds weer duidelijk op Eerste Pinksterdag. We zien dan veel internationale kledij in de kerk verschijnen. En voor de viering wordt de doopkapel gevuld met allerlei lekkernijen.

KVV Golden Men frontOp woensdag 24 mei was het alweer de slotavond van de Katholieke Vrouwen Vereniging. In een volle parochiezaal werden we als leden verrast met een geweldig optreden van de zanggroep Golden Men.

Het kan weer na jaren..... aandacht voor de vrijwilliger in onze locatie! Namens de Locatieraad Assen en pastor Garcia willen wij iedereen bedanken voor de manier waarop jullie je steentje hebt bijgedragen aan het levend houden van onze parochiegemeenschap.

230511 kvv frontOp 11 mei was het jaarlijkse reisje van KVV. Met 29 vrouwen en 3 mannen als chauffeur.  De reis ging naar Earnewald, waar een boot op ons wachtte. We kregen koffie met oranje koek, dat hoort zo in Friesland.

bouma front"Voor mij is het geloof iets wat bij het leven hoort, zowel bij de dagelijkse dingen als bij de belangrijke gebeurtenissen in het leven. Maar geloof is voor mij niet alleen iets voor mijzelf.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­