banner Assen

Dinsdagmorgen een telefoontje van Ine Bruggink. “Jan, de schilders van Klok gaan vandaag het kruis aan de toren verven met een hoogwerker. Misschien iets voor een foto?”

AllerzielenDe viering van Allerzielen zal plaatsvinden op dinsdag 2 november om 19.30 uur. In de viering staan we stil bij het overlijden van onze dierbare overledenen.

Met de komst van pastor Henyer Garcia is er vanaf 13 oktober weer iedere woensdagochtend om 09:00 uur een eucharistieviering in onze parochiekerk.

Zaterdag 11 september stonden de deuren van de kerk in Assen open bij gelegenheid van de jaarlijkse Open Monumentendag. Voor veel mensen reden om eens binnen te kijken.

senff frontIn juli 2021 hebben we aangegeven dat we het netwerk rond het Endulenziekenhuis in kaart wilden brengen en dat we de betrokkenheid van Frans Senff, zij het in zeer afgeslankte vorm, wilden voortzetten.

OpstandingskerkIn Assen functioneert al vele jaren ‘Het Oecumenische Leerhuis’. In het begin van elk jaar waren er altijd op zes avonden bijeenkomsten in de Opstandingskerk rondom een centraal thema.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact