Het nieuwe jaar 2021 is anders begonnen dan we gewend waren. Het was een goede traditie om op de eerste zondag van het jaar een nieuwjaarsreceptie te houden. We kwamen samen om elkaar geluk te wensen, we kwamen samen om elkaar Zalig nieuwjaar toe te wensen.

annelies broedersAnnelies Broeders heeft aan het begin van een nieuw jaar een aantal wensen. In de eerste plaats dat het coronavirus snel verdwijnt, dat we spoedig een nieuwe pastoor krijgen en dat haar gezondheid stabiel blijft. De laatste jaren gaat het weer redelijk met haar lichamelijke kwaal.

In de zomer wordt er, onder voorbehoud, een rommelmarkt gehouden rondom de kerk. Heeft u nog spullen die goed te verkopen zijn danhouden wij ons aanbevolen!

vastenactie 200Ook dit jaar worden er in onze parochie Vastenactiekalenders verkocht met voor elke dag een inspirerende tekst. Met de opbrengst van deze kalenders ondersteunen we het werk van de Vastenactie,

Er is al enige tijd gesproken in de locatieraad over het overdag toegankelijk maken van de Mariakapel in de kerk. Dat is niet eenvoudig te realiseren.

voedselbank 200We maken ons zorgen over het coronavirus; over onze gezondheid. Maar het is ook goed om ons zorgen te maken om mensen in onze samenleving, die financieel kwetsbaar zijn. Mensen die voor hun eten en drinken afhankelijk zijn van de voedselbank bijvoorbeeld.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact